qode-eliptic-slider

Daklekkage laten verhelpen? Maak gebruik van onze spoedservice!

We begrijpen dat er niets vervelender is dan een lekkage te ontdekken in uw eigen huis. Dit wilt u zo snel mogelijk opgelost hebben en dat is dan ook de reden dat wij met onze 12 uurs-spoedservice kwamen. Voornamelijk in de winter & herfst periode kan het veel gaan regenen. Een daklekkage komt dan helemaal niet goed uit. Wij streven er dan ook na om binnen 12 uur bij u aan huis te zijn. Zodra wij de lekkage aan uw dak hebben opgespoord en onderzocht, krijgt u van ons direct een offerte. Na een akkoord over de prijs zullen wij direct aan de slag kunnen en verhelpen wij uw lekkage.

Noodnummer: 06 40590999

25 jaar ervaring

Binnen 12 uur bij u aan huis

10 jaar garantie

24/7 bereikbaar

Heeft u last van een daklekkage? Wij staan binnen 12 uur bij u aan de deur!

Bij ons heeft u recht op een gratis dakinspectie uit ter waarde van maar liefst €37,50! Twijfelt u of u een daklekkage heeft? Laat uw twijfels u dan niet tegenhouden en schakel ons in. De vogel dakdekkersbedrijf werkt alleen maar met VCA gecertificeerde werknemers en we geloven in de kwaliteit van onze materialen die voldoen aan de Europese richtlijnenen. U zult dus lang plezier hebben van onze werkzaamheden! Wij werken met grote vakkundigheid en nauwkeurigheid waardoor onze werkzaamheden altijd netjes afgehandeld worden. Kortom wij doen wat u wenst van ons en een recensie zouden wij top vinden als bedankje! We luisteren te allen tijde naar uw wensen en zullen deze zoveel mogelijk verwerken tijdens de reparatie van uw dak of lekkage.

Een 24/7 spoedservice speciaal voor dak lekkage’s!

Wij begrijpen het als geen ander hoe vervelend een daklekkage is. Daarom zullen wij ervoor zorgen om al binnen 12 uur bij u zijn! Zodra wij het dak lekkage hebben opgespoord en onderzocht, krijgt u van ons direct een prijs opgaaf en na een akkoord daarvan kunnen wij direct aan de slag.

 

Devogel dakspecialist staat voor:

  • Scherpe prijzen en top kwaliteit
  • 24/7 Service
  • Gratis dak inspectie
  • Spoed lekkage’s oplossen (binnen 12 uur bij u aan huis)
  • VCA gecertificeerde werknemers
  • Partner van Google bedrijven
  • Betrouwbaarheid staat bij ons voorop!

Bent u benieuwd naar ons werk?

Offerte aanvraag De vogel dakdekkersbedrijf

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog is 10 jaar lang garantie aanbieden. Kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

    Call Now ButtonBel ons direct!