qode-eliptic-slider

De vogel dakdekkers staat tot 10 jaar garant voor hun werkzaamheden

Wij houden graag al onze klanten tevreden. Dit doen we door goed werk af te leveren en ze daarna met een gerust hart achter te laten. Daarom bent u bij ons verzekerd tot 10 jaar lang garantie voor al uw dakonderhoud. Met de beste garantievoorwaarden en omdat wij enkel werken met topmateriaal dat aan de Europese richtlijnen voldoet hoeft u zichzelf geen zorgen meer te maken over uw dak.

Noodnummer: +31 30 227 23 36‬

 

Binnen 12 uur bij u aan huis

25 jaar ervaring

Reparaties en onderhoud

24/7 bereikbaar

Wilt u een dakraam laten plaatsen?

Dakramen zijn van deze tijd en uitgegroeid tot een van de meest gebruikte raamstijlen van Nederland. Ze zien er natuurlijk goed uit maar buiten dat zijn ze ook nog is heel handig: een dakkapel is een perfecte manier om hoofdruimte te creëren waar het anders moeilijk zou zijn om te kunnen staan. Een dakraam laten plaatsen is een ideaal middel om kamers meer ruimte en licht en sfeer te geven.

Wat voor soorten dakramen wij bij u kunnen maken? Denk hierbij aan een houten dakramen, kunstof dakramen en metalen dakramen. Het is volledig aan u welk soort dakraam het beste past bij u woning. De vogel dakdekkers kan dakramen plaatsen of dakramen vervangen.

Vraag vandaag nog een offerte voor dakramen inclusief montage aan bij ons. Of bel voor advies op maat!

 

  • Ontvang tot maar liefst 10 jaar lang garantie
  • Al ruim 20 jaar aan werkervaring
  • VCA gecertificeerde dakdekkers

Wilt u een lichtkoepel laten plaatsen?

Heeft u liever een lichtkoepel dan een dakraam? Een lichtkoepel kan worden geplaatst op een plat dak en verhoogt de sfeer in uw woning met gratis daglicht. Wij bieden een breed scala aan lichtkoepels en zullen u helpen met het uitkiezen van de juiste koepel voor uw woning. Wat voor verschillende soorten lichtkoepels kunnen wij plaatsen? losse koepels, dakkoepels met opstand, lichtkoepels die lucht ventileren en lichtkoepels die als daktoetreding kunnen worden gebruikt. Daarnaast plaatsen wij ook licht tubes voor gratis daglicht op moeilijk bereikbare plaatsen.

 

  • Partner van Google bedrijven
  • Gratis dakinspecties
  • Laat uw woning in waarde stijgen

Bent u benieuwd naar ons werk?

Offerte aanvraag De vogel dakdekkersbedrijf

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog is 10 jaar lang garantie aanbieden. Kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

    Call Now ButtonBel ons direct!