qode-eliptic-slider

De vogel dakdekkers staat tot 15 jaar garant voor hun werkzaamheden

Wij houden graag al onze klanten tevreden. Dit doen we door goed werk af te leveren en ze daarna met een gerust hart achter te laten. Daarom bent u bij ons verzekerd tot 15 jaar lang garantie voor al uw dakonderhoud. Met de beste garantievoorwaarden en omdat wij enkel werken met topmateriaal dat aan de Europese richtlijnen voldoet hoeft u zichzelf geen zorgen meer te maken over uw dak.

 

Binnen 12 uur bij u aan huis

25 jaar ervaring

Reparaties en onderhoud

24/7 bereikbaar

Wilt u geld besparen? voorkom daklekkage’s en laat uw nokvorst controleren!

Het hoofdpunt van uw dak zijn de nokvorsten. Als deze niet goed vast zitten dan kan dat de oorzaak zijn van een daklekkage. Een nokvorst is altijd gemaakt van keramisch materiaal en functioneert om bij een hellend dak de twee dakhelften te verbinden aan elkaar. De nokvorst is het hoofdpunt van het dak en moet goed vastzitten in het cement of de ruiterrol. De ruiterrol is het onderdeel dat de nokvorst afdicht. Bent u er niet zeker van of uw dak lekkage proof is? De vogel dakspecialist biedt gratis dakinspecties aan! Ook is het mogelijk dat er mosvorming ontstaat tussen de nokvorst en het dak. Dit kan ook leiden tot een daklekkage.

 

  • Ontvang tot maar liefst 15 jaar lang garantie
  • Al ruim 20 jaar aan werkervaring
  • VCA gecertificeerde dakdekkers

Repareer op tijd uw nokvorsten en voorkom hoge kosten en schade aan u dak!

Bij langdurige blootstelling aan warme zomers en forse winters (lekkages en afbrokkeling van oud materiaal) is het vaak noodzakelijk om uw nokvorst te vervangen. Laat uw dak gratis vrijblijvend inspecteren door onze specialisten. Al onze specialisten zijn VCA gecertificeerd. Zij komen bij u thuis langs en voeren dan een gratis dak inspectie uit als u dat wenst! Door onze jarenlange ervaring en expertise in nokvorsten kan uw dak snel worden beoordeeld of wordt u lekkage met spoed opgelost!

 

  • Partner van Google bedrijven
  • Gratis dakinspecties
  • Laat uw woning in waarde stijgen

Bent u benieuwd naar ons werk?

Offerte aanvraag De vogel dakdekkersbedrijf

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog is 15 jaar lang garantie aanbieden. Kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

Velden met een * zijn verplicht


030 227 23 36