qode-eliptic-slider

Bitumen dakbedekking laten aanbrengen

U krijgt altijd 10 jaar garantie op de werkzaamheden

Heeft u een bitumen dak en bent u op zoek naar een dakdekkersbedrijf om het bitumen te vervangen? Dan bent u bij De Vogel Dakdekkers aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar om uw bitumen dak te repareren of te vervangen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van een geheel nieuwe bitumen dak.

Noodnummer: 06 40590999

 

25 jaar ervaring

Binnen 12 uur bij u aan huis

Reparaties en onderhoud

24/7 bereikbaar

Bitumen dak

Een bitumen dak wordt meestal gebruikt bij een plat dak. Het is de beste oplossing om een plat dak waterdicht te maken. Een bitumen dak gaat vrij lang mee. Bitumen is bijvoorbeeld waterdicht en is goed bestand tegen veroudering. Er is ook vrij weinig onderhoud voor nodig. De gemiddelde levensduur van het dak is 10 tot 25 jaar. Maar in de praktijk gaan de daken nog langer mee. De Vogel dakdekker is gespecialiseerd in het aanbrengen van een dak met dakleer. Met meer dan 25 jaar ervaring in bitumen dakbedekking kan u ons als specialist voor uw nieuwe bitumen dak inschakelen.

 

Bitumen dak laten maken

Helaas kan er ook aan een bitumen dak slijtage ontstaan, vooral als het dak wat ouder is. Gelukkig kan u door ons een bitumen dak laten repareren. Bij een lekkage zijn onze specialisten zelfs 24/7 bereikbaar. Gemiddeld staan we binnen 12 uur bij u op de stoep om het dak te laten maken. We kunnen eventuele lekkages verhelpen met een stuk nieuw dakleer. Dit branden we weer netjes dicht en we zorgen ervoor dat eventuele lasnaden netjes weggewerkt worden. Er ontstaat zo ook geen risico dat uw bitumen dak gaat lekken. Mocht dit wel gebeuren, dan mag u ons altijd bellen en komen we direct weer bij u terug.

Bitumen dak laten branden

Een bitumen dak laten branden is de oplossing om uw dak goed waterdicht te krijgen. Door het dakleer te branden wordt het dak bevestigd en krijgt het z’n stevigheid. De onderste laag van het leer gaat door de hitte eigenlijk smelten en kleeft aan uw dak vast. Een bitumen dak laten branden is een vrij nauwkeurige klus die goed uitgevoerd moet worden. Als de klus niet goed uitgevoerd wordt, heeft u kans op lekkages. Gelukkig hebben wij ruim 25 jaar ervaring en zijn we gespecialiseerd in platte daken. We helpen u dan ook graag bij reparaties en onderhoud aan uw bitumen dak.

 

Bitumen dak aanbrengen

Wilt u een nieuw bitumen dak aanbrengen? Dan bent u bij de Vogel Dakdekker aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het vervangen van uw oude dak voor een nieuw bitumen dak. Schakel ons vandaag nog in voor het plaatsen van een nieuw dak. Wij zorgen ervoor dat uw dak er de komende jaren weer tegenaan kan!

Bent u benieuwd naar ons werk?

Offerte aanvraag De vogel dakdekkersbedrijf

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog eens 10 jaar lang garantie aanbieden kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

    Call Now ButtonBel ons direct!