qode-eliptic-slider

Bitumen dakbedekking laten repareren

U krijgt altijd 10 jaar garantie op de werkzaamheden

Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker voor het aanbrengen van bitumen dakbedekking? De Vogel Dakdekker staat voor u klaar! U krijgt bij ons 10 jaar garantie op het dakonderhoud. Op die manier bent u ervan verzekerd dat er goed werk wordt verricht.

Noodnummer: 06 40590999

 

25 jaar ervaring

Binnen 12 uur bij u aan huis

10 jaar garantie

24/7 bereikbaar

Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking is de beste oplossing voor een plat dak. Het is een duurzame oplossing waar u nog jaren profijt van heeft. De meeste woningeigenaren kiezen daarom voor bitumen als dakbedekking bij een plat dak. Dakdekkers noemen dit ook wel daklood. Het dakleer wordt eigenlijk gemaakt van teer. Het voordeel van teer is dat het gesmolten kan worden en als dakbedekking gebruikt kan worden. De Vogel Dakdekker is gespecialiseerd in het aanbrengen van daklood als dakbedekking. Met meer dan 25 jaar ervaring kunt u ons inschakelen voor het plaatsen van bitumen op uw dak.

Bitumen dakbedekking laten maken

Is er lekkage ontstaan aan uw bitumen dakbedekking? Wij begrijpen dat dit heel vervelend is. Daarom is ons dakdekkersbedrijf 24/7 bereikbaar bij lekkages en spoedklussen. Bent u benieuwd naar de kosten van het laten maken van uw bitumen dakbedekking? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan zodat wij u een inschatting van de kosten kunnen geven. We komen gemiddeld binnen 12 uur bij u langs om de lekkage of schade aan uw bitumen dakbedekking te maken. U kunt door ons een bitumen dak laten maken. Bitumen is onze specialiteit en er komt altijd een expert met ervaring bij u langs om het dak te maken. We controleren direct de complete staat en repareren preventief de zwakke plekken in uw dak. Nadat onze specialist klaar is kunt u er weer jaren tegenaan met uw nieuwe bitumen dakbedekking.

Bitumen dakbedekking aanbrengen

Wilt u graag nieuwe bitumen dakbedekking laten aanbrengen? Natuurlijk zit u dan ook goed bij De Vogel Dakdekker. Wij helpen u bij het aanbrengen van bitumen. dakbedekking op uw dak. Met een nieuwe bitumen dakbedekking kan u gerust 10 tot 20 jaar zonder problemen van uw dak genieten. Bitumen dakbedekking aanbrengen is wel een nauwkeurige klus. Het is geen klus die u eventjes snel uitvoert. Wij kunnen u hier uiteraard bij helpen en de klus uit handen nemen. Als u een foutje maakt kan dit al snel resulteren in een lekkage. Ga dus vooral niet zelf aan de slag met bitumen dakbedekking.

Bitumen dakbedekking verwijderen

Bitumen dakbedekking heeft een gemiddelde levensduur van 10 tot 20 jaar. De levensduur kan eventueel verlengd worden met goed onderhoud. Als het dak te oud wordt, is de enige oplossing de bitumen dakbedekking verwijderen. Uiteraard kunnen wij u hierbij helpen. We kunnen de oude dakbedekking verwijderen en een nieuwe bitumen dakbedekking aanbrengen. Dit is geen eenvoudige klus. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij u hierbij helpen en adviseren.

Bitumen dakbedekking nodig?

Heeft u bitumen dakbedekking nodig? Bel De Vogel Dakdekker en wij gaan voor u aan de slag om de dakbedekking professioneel te vervangen. Bel ons gerust voor reparaties en onderhoud bij een plat dak. Contact opnemen is heel eenvoudig. U kunt ons bellen, mailen of een bericht achterlaten via het contactformulier. Wilt u meteen een prijsaanvraag doen? Vul dan het offerteformulier in.

06 40590999

info@devogel-dakdekker.nl

Bent u benieuwd naar ons werk?

Offerte aanvraag De vogel dakdekkersbedrijf

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog eens 10 jaar lang garantie aanbieden kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

    Call Now ButtonBel ons direct!