qode-eliptic-slider

De vogel dakdekkers staat tot 15 jaar garant voor hun werkzaamheden

Wij houden graag al onze klanten tevreden. Dit doen we door goed werk af te leveren en ze daarna met een gerust hart achter te laten. Daarom bent u bij ons verzekerd tot 15 jaar lang garantie voor al uw dakonderhoud. Met de beste garantievoorwaarden en omdat wij enkel werken met topmateriaal dat aan de Europese richtlijnen voldoet hoeft u zichzelf geen zorgen meer te maken over uw dak.

 

Binnen 12 uur bij u aan huis

25 jaar ervaring

Reparaties en onderhoud

24/7 bereikbaar

Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking is de beste oplossing voor een plat dak. Het is een duurzame oplossing waar u nog jaren profijt van heeft. De meeste woningeigenaren kiezen daarom voor bitumen als dakbedekking bij een plat dak. Dakdekkers noemen dit ook wel daklood. Het dakleer wordt eigenlijk gemaakt van teer. Het voordeel van teer is dat het gesmolten kan worden en als dakbedekking gebruikt kan worden. De Vogel Dakdekker is gespecialiseerd in het aanbrengen van daklood als dakbedekking. Met meer dan 25 jaar ervaring kunt u ons inschakelen voor het plaatsen van bitumen op uw dak.

 

Bitumen dak laten maken

Is er lekkage ontstaan aan uw bitumen dakbedekking? De Vogel Dakdekker is 24/7 bereikbaar bij lekkages. We komen gemiddeld binnen 12 uur bij u langs om de lekkage te repareren. U kan door ons een bitumen dak laten maken. Bitumen is onze specialiteit en er komt altijd een expert met ervaring bij u langs om het dak te maken. We controleren direct de complete staat en repareren preventief de zwakke plekken in uw dak. Nadat onze specialist klaar is kunt u er weer jaren tegenaan met uw nieuwe bitumen dakbedekking.

Bitumen dakbedekking aanbrengen

Wilt u graag nieuwe bitumen dakbedekking aanbrengen? Natuurlijk zit u dan ook goed bij De Vogel Dakdekker. Wij helpen u bij het aanbrengen van dakbedekking op uw dak. Met een nieuwe bitumen dakbedekking kan u gerust 15 tot 20 jaar zonder problemen van uw dak genieten. Bitumen dakbedekking aanbrengen is wel een nauwkeurige klus. Het is geen klus die u eventjes snel uitvoert. Wij kunnen u hier uiteraard bij helpen en de klus uit handen nemen. Als u een foutje maakt kan dit al snel resulteren in een lekkage. Ga dus vooral niet zelf aan de slag met bitumen dakbedekking.

 

Bitumen dakbedekking verwijderen

Bitumen dakbedekking heeft een gemiddelde levensduur van 15 tot 20 jaar. De levensduur kan eventueel verlengd worden met goed onderhoud. Als het dak te oud wordt, is de enige oplossing de bitumen dakbedekking verwijderen. Uiteraard kunnen wij u hierbij helpen. We kunnen de oude dakbedekking verwijderen en een nieuwe bitumen dakbedekking aanbrengen. Dit is geen eenvoudige klus, maar dankzij onze ruime ervaring helpen we u hier graag bij.

 

Bitumen dakbedekking nodig? Bel De Vogel Dakdekker

Heeft u bitumen dakbedekking nodig? Bel De Vogel Dakdekker en wij gaan voor u aan de slag om de dakbedekking professioneel te vervangen. Bel ons gerust voor reparaties en onderhoud bij een plat dak.

Bent u benieuwd naar ons werk?

Offerte aanvraag De vogel dakdekkersbedrijf

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog eens 15 jaar lang garantie aanbieden kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

Velden met een * zijn verplicht


030 227 23 36