qode-eliptic-slider

De vogel dakdekkers staat tot 10 jaar garant voor hun werkzaamheden

Wij houden graag al onze klanten tevreden. Dit doen we door goed werk af te leveren en ze daarna met een gerust hart achter te laten. Daarom bent u bij ons verzekerd tot 10 jaar lang garantie voor al uw dakonderhoud. Met de beste garantievoorwaarden en omdat wij enkel werken met topmateriaal dat aan de Europese richtlijnen voldoet hoeft u zichzelf geen zorgen meer te maken over uw dak.

Noodnummer: +31 30 227 23 36‬

 

Binnen 12 uur bij u aan huis

25 jaar ervaring

Reparaties en onderhoud

24/7 bereikbaar

Investeer in uw dak isolatie en bespaar direct op uw energierekening

Wij van De vogel dakdekkers zijn er om uw te adviseren. U wist natuurlijk al dat warmte stijgt. Alle warmte komt dus bij u dak terecht en maar liefst 25% van de warmte gaat verloren wanneer er geen dakisolatie is geplaatst. Om geld te besparen op uw energierekening is het isoleren van het dak ongetwijfeld één van de meest energiebesparende maatregelen die u kunt nemen. Nou kunt u daarvoor natuurlijk ook andere dakdekkersbedrijven voor inschakelen. Maar bij ons ontvangt u tot maar liefst 10 jaar garantie op uw dakisolatie. Of wij ook goed werk afleveren? Jazeker! al onze werknemers zijn VCA gecertificeerd. Wij werken enkel met topmateriaal dat aan de Europese richtlijnen voldoet. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat wij kwalitatief werk leveren, met een langdurig en optimaal resultaat. In uw geval dus een perfecte dak isolatie en besparen op uw energierekening!

Zie hieronder de voordelen waarom een goede dak isolatie essentieel is.

Bent u al overtuigd? Wij komen graag bij u langs voor een toelichting!  Het isoleren van uw dak is belangrijk. Een goede dakisolatie laat natuurlijk ook alle kou buiten. Is uw dak niet goed geïsoleerd? Dan verliest een hoop van deze warmte (Tot wel 25%) via het dak van uw woning of bedrijfspand. Laat u het dak door ons isoleren? Dan wordt er meer warmte vastgehouden. Benieuwd naar de voordelen? Hieronder staan ze op een rijtje.

 

  • De waarde van uw woning stijgt
  • U draagt bij aan een beter en duurzaam milieu
  • Een besparing die kan oplopen tot € 600,- euro op uw energierekening
  • U beschikt al in een zeer korte termijn over goede dak isolatie

Bent u benieuwd naar ons werk?

Offerte aanvraag De vogel dakdekkersbedrijf

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog is 10 jaar lang garantie aanbieden. Kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

    Call Now ButtonBel ons direct!