qode-eliptic-slider

De vogel dakdekkers staat tot 10 jaar garant voor hun werkzaamheden

Wij houden graag al onze klanten tevreden. Dit doen we door goed werk af te leveren en ze daarna met een gerust hart achter te laten. Daarom bent u bij ons verzekerd tot 10 jaar lang garantie voor al uw dakonderhoud. Met de beste garantievoorwaarden en omdat wij enkel werken met topmateriaal dat aan de Europese richtlijnen voldoet hoeft u zichzelf geen zorgen meer te maken over uw dak.

Noodnummer: +31 30 227 23 36‬

 

Binnen 12 uur bij u aan huis

25 jaar ervaring

Reparaties en onderhoud

24/7 bereikbaar

Is uw dak aan vervanging toe? De vogel dakdekkers helpt en adviseert u hier graag mee!

Wilt u de beste kwaliteit? Dan bent u bij De vogel dakspecialist aan het juiste adres. Al onze specialisten zijn VCA gecertificeerd en zijn de beste om uw dak te vervangen. Ook zijn zij er om u vakkundig advies te geven over alle verschillende soorten daken die van toepassing kunnen zijn voor uw huis. Hoe wij er achter komen of we uw dak moeten renoveren, vervangen of vernieuwen, voeren wij eerst een dakinspectie of een lekdetectie bij u uit. Wij voeren deze inspecties ter waarde van €37,50 dan ook gratis bij u uit. Met de ondertussen 20 jaar ervaring hebben zij al vele verschillende daken gerenoveerd en vervangen.

 

  • Scherpe prijzen en top kwaliteit
  • 24/7 Service
  • Gratis dak inspectie
  • Spoed lekkage’s oplossen (binnen 2 uur bij u aan huis)
  • VCA gecertificeerde werknemers
  • Partner van Google bedrijven
  • Betrouwbaarheid staat bij ons voorop!

Maak nu gebruik van onze 24/7 spoedservice speciaal voor een nieuw dak!

Weet u niet zeker of er iets mis is met uw dak? Bel ons dan gerust op voor een gratis dak inspectie. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en kunnen al binnen 2 uur bij u aan huis zijn. We inspecteren uw woning zorgvuldig en stellen daarna vast wat er met het dak moet gebeuren. Dit alles komt op een gratis vrijblijvende offerte te staan die wij graag aan u toelichten. Onze VCA gecertificeerde dakdekkers zullen vervolgens uw dak vernieuwen, renoveren of vervangen.

Bent u benieuwd naar ons werk?

Offerte aanvraag De vogel dakdekkersbedrijf

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog is 10 jaar lang garantie aanbieden. Kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

    Call Now ButtonBel ons direct!