qode-eliptic-slider

De vogel dakdekkers staat tot 10 jaar garant voor hun werkzaamheden

Wij houden graag al onze klanten tevreden. Dit doen we door goed werk af te leveren en ze daarna met een gerust hart achter te laten. Daarom bent u bij ons verzekerd tot 10 jaar lang garantie voor al uw dakonderhoud. Met de beste garantievoorwaarden en omdat wij enkel werken met topmateriaal dat aan de Europese richtlijnen voldoet hoeft u zichzelf geen zorgen meer te maken over uw dak.

Noodnummer: 06 40590999

 

Binnen 12 uur bij u aan huis

25 jaar ervaring

Reparaties en onderhoud

24/7 bereikbaar

25 jaar ervaring

Binnen 12 uur bij u aan huis

10 jaar garantie

24/7 bereikbaar

Dakdekker gespecialiseerd in bitumen daken

Een dakdekker met echt verstand van zaken is De Vogel Dakdekker. Als specialist in bitumen daken komen we graag bij u langs voor reparaties en onderhoud. Als één van de weinige dakdekkers zijn we 24/7 bereikbaar voor onze klanten. Wij kunnen u helpen bij daklekkages of het plaatsen van een compleet nieuw dak. Doordat we VCA gecertificeerd zijn krijgt u ook nog eens 10 jaar garantie op ons werk. U weet dus zeker dat u een specialist in huis haalt voor uw dakrenovatie of reparatie.

 

Dakinspectie laten uitvoeren

Wilt u een lekkage in de nabije toekomst voorkomen? De Vogel Dakdekkers komt graag bij u langs om preventief een dakinspectie uit te voeren. Een lekkage ontstaat vaak door een probleem dat er al langer zit. Het duurt alleen maanden voor er echt een zichtbare lekkage ontstaat. Met een dakinspectie worden dit soort problemen direct ontdekt. De zwakke plekken bij uw dak kunnen direct behandeld worden, zodat u een lekkage in de nabije toekomst kan voorkomen.

 

Daklekkage repareren door dé specialist uit uw regio

De Vogel Dakdekker is absoluut dé specialist in bitumen daken in uw regio. We doen dit al 25 jaar. Als u een lekkage heeft staan we binnen 12 uur op uw stoep. We onderzoeken direct waar de lekkage vandaan komt en repareren het lek. Als specialist zorgen we ervoor dat uw dak vakkundig gerepareerd wordt. U krijgt zelfs officiële garantie op de reparatie. Zo bent u verzekerd dat de lekkage niet meer zo snel terugkeert.

Een dak renoveren

Als uw dak slecht begint te worden betekent dit lang niet altijd dat u echt een compleet nieuw dak nodig heeft. Een dak renoveren is soms al voldoende. We kunnen eventuele slechte stukken uit uw dak halen en vervangen. Vooral bij bitumen is het een nauwkeurige klus om een dak te renoveren. Gelukkig kunnen wij dit als specialist zonder problemen voor u verzorgen. We zorgen ervoor dat uw nieuwe dak vakkundig gerenoveerd wordt en voorzien van nieuw dakleer.

 

Regel een dakdekker voor uw dak

Heeft u een dakdekker nodig? Bijvoorbeeld voor een reparatie, inspectie of regulier onderhoud? De Vogel Dakdekker helpt u graag om een dakdekker bij u langs te sturen. Voor reparaties en onderhoud aan uw dak bent u bij ons aan het juiste adres. Maak direct via onze website een afspraak of bel ons noodnummer als het een spoedgeval is.

Bent u benieuwd naar ons werk?

Offerte aanvraag De vogel dakdekkersbedrijf

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog eens 10 jaar lang garantie aanbieden kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

    Call Now ButtonBel ons direct!