qode-eliptic-slider

De vogel dakdekkers staat tot 10 jaar garant voor hun werkzaamheden

Wij houden graag al onze klanten tevreden. Dit doen we door goed werk af te leveren en ze daarna met een gerust hart achter te laten. Daarom bent u bij ons verzekerd tot 10 jaar lang garantie voor al uw dakonderhoud. Met de beste garantievoorwaarden en omdat wij enkel werken met topmateriaal dat aan de Europese richtlijnen voldoet hoeft u zichzelf geen zorgen meer te maken over uw dak.

 

Binnen 12 uur bij u aan huis

25 jaar ervaring

Reparaties en onderhoud

24/7 bereikbaar

Dakdekkersbedrijf De Vogel, specialist in dakdekken

Een dakdekkersbedrijf schakelt u in als u problemen met uw dak ervaart. Bij een lekkage is het fijn als er iemand snel ter plaatse is om u te helpen. De Vogel Dakdekker is gespecialiseerd in dakdekkerswerkzaamheden. We zijn 24/7 bereikbaar bij noodgevallen. Als u een probleem met het dak ervaart kan u direct bellen. Binnen 12 uur staan we bij u op de stoep om het dak te repareren. We zijn hierbij ook nog eens VCA gecertificeerd. Dit betekent dat we 10 jaar garantie op onze reparaties afgeven. Er zijn maar weinig dakdekkersbedrijven die u deze garantie meegeven.

 

Dakinspectie helpt u lekkages preventief voorkomen

Bent u bang dat u last gaat krijgen van een lekkage? Of is uw dak al een dagje ouder? Ook preventief voeren wij dakinspecties uit. De Vogel Dakdekker is er niet alleen voor reparaties, maar ook voor onderhoud. We kunnen preventief een inspectie uitvoeren en kijken wat er mis is met uw dak. U heeft zo een goed beeld van eventuele problemen met uw dak. We brengen uiteraard een uitgebreid verslag uit met de mogelijke problemen die we tegengekomen zijn. Op basis hiervan kan u besluiten om bijvoorbeeld uw dak preventief te laten repareren. Zo voorkomt u problemen in de toekomst en dit bespaart u uiteindelijk een hoop schade aan uw dak.

Dakdekkersbedrijf met 25 jaar ervaring

Bij De Vogel Dakdekker kan u rekenen op kwaliteit. We hebben ruim 25 jaar ervaring als dakdekker. U kan bij ons dan ook altijd terecht met vragen of problemen over uw dak. Onze specialiteit is bitumen daken en hier komen we dan ook graag voor bij u langs. Als u een lekkage in uw platte dak heeft, dan lossen wij dit graag zo snel mogelijk voor u op. Met onze vakkennis zorgen we ervoor dat uw lekkage definitief verholpen is.

 

Bel direct voor een afspraak met dakdekkersbedrijf De Vogel

Heeft u een lekkage en direct hulp nodig? Of wilt u een compleet nieuw bitumen dak aanleggen? Bel De Vogel Dakdekker en we helpen u meteen bij problemen aan uw dak. We gaan voor u aan de slag om het dak te repareren of een officiële inspectie uit te voeren. Voor reparaties en onderhoud aan uw dak bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. Bel gerust voor een afspraak.

Bent u benieuwd naar ons werk?

Offerte aanvraag De vogel dakdekkersbedrijf

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog eens 10 jaar lang garantie aanbieden kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

    Call Now ButtonBel ons direct!