qode-eliptic-slider

Dakgoot vervangen? De Vogel Dakdekker staat voor je klaar!

Dakgoten kunnen lang meegaan. Wanneer je last krijgt van lekkages door een kapotte dakgoot kan dit blijvende schade veroorzaken. Daarom is het belangrijk om de dakgoot op tijd te vervangen als deze kapot is. Wanneer wij bij u langskomen voor een dakgootinspectie zullen we eerst onderzoeken of reparatie mogelijk is. Hierbij houden we rekening met wat voor u op de lange termijn het voordeligst zal zijn. Is uw dakgoot aan vervanging toe? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Noodnummer: 06 40590999

 

25 jaar ervaring

Binnen 12 uur bij u aan huis

10 jaar garantie

24/7 bereikbaar

Dakgoot onderhoud

Een dakgoot kan op den duur door ouderdom en slijtage gaan lekken. Het is daarom verstandig om uw dakgoot regelmatig te onderhouden of te inspecteren. U voorkomt zo wateroverlast op het moment dat het hard begint te regenen. Dit is vaak het moment wanneer je erachter komt dat de goot lek is. De Vogel Dakdekker kan u helpen om een lekkage aan uw dakgoot te voorkomen. We kunnen de dakgoot voor u repareren zodat u geen lekkende goot meer heeft.

Reparatie bij een deel van de goot

Een complete dakgoot vervangen is soms niet eens nodig. Vaak is het een klein deel dat is gaan lekken of de lasnaden zorgen voor een lekkage. Als dakspecialist kunnen we de goot volledig nalopen op eventuele zwakke punten. We ontdekken al snel wat de oorzaak van uw lekkage of afwateringsprobleem is. Vervolgens zorgen we ervoor dat de goot op traditionele wijze gerepareerd wordt. U hoeft dus niets van de reparatie te merken.

 

Zinken dakgoten laten aanleggen

Zink is nog altijd mateloos populair om een dakgoot van te maken. De Vogel Dakdekker bevestigt wekelijks nieuwe goten van zink. Het grote voordeel van zink is de lange levensduur. De gemiddelde levensduur is 125 jaar. Een extra voordeel is de traditionele uitstraling van zink. Mocht er toch ooit een lekkage bij zink ontstaan, dan is dit ook nog eens eenvoudig te verhelpen. De Vogel Dakdekkers kan u hier uiteraard mee helpen. Via onze website kan u uiteraard een offerte aanvragen om uw zinken dakgoten aan te leggen. Wij brengen graag vrijblijvend een offerte uit om u een idee te geven van nieuwe dakgoten van zink.

De Vogel Dakdekker is gespecialiseerd in lood en zinkwerk

Wilt u liever lood in plaats van zink? Dit is geen enkel probleem want De Vogel Dakdekker is VCA gecertificeerd. We kunnen naast het oplossen van uw daklekkage ook nieuwe goten van lood plaatsen. In de bouw wordt al eeuwenlang voor lood gekozen en het materiaal heeft een zeer lange levensduur. Daarbij sluit de goot netjes aan bij uw huis. Met meer dan 25 jaar ervaring is het voor ons geen enkel idee om met de juiste kennis en materialen uw dakgoten te vervangen.

 

Bel vandaag nog voor een afspraak voor uw dakgoot!

Is uw dakgoot aan vervanging toe? De Vogel Dakdekker is 24/7 bereikbaar bij een lekkage of problemen met uw afwatering. Binnen 12 uur sturen we iemand bij u langs met kennis van zaken. We zorgen ervoor dat uw goten er weer als nieuw uit komen te zien. Voor reparaties en onderhoud aan uw dakgoot bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u benieuwd naar ons werk?

Offerte aanvraag De vogel dakdekkersbedrijf

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog eens 10 jaar lang garantie aanbieden kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

    Call Now ButtonBel ons direct!