Gratis dakinspectie

Een gratis dakinspectie identificeert vroegtijdig problemen, voorkomt dure reparaties en verzekert de duurzaamheid en veiligheid van uw dak.

uw dak, onze passie
  • Bij elk project leveren wij 10 jaar garantie

  • Onze dakdekkers beschikken over 25+ jaar ervaring

Maak gebruik van onze gratis dak inspectie service

Een gratis dakinspectie biedt vroegtijdige probleemdetectie, wat leidt tot kostenbesparing op lange termijn. Het verzekert de integriteit en veiligheid van uw dak, verlengt de levensduur en biedt gemoedsrust door te weten dat uw dak in optimale conditie verkeert.

18.350+

Gratis dakinspecties uitgevoerd

4.8

Tevredenheids score Google

Google based reviews

Beoordelingen

Beoordelingen

Margaret Bell

2024-01-21 | Beoordeling van Google

Ik had onderhouds- en herstelwerkzaamheden nodig aan mijn dak. Ik sprak veel andere dakdekkersbedrijven die weigerden hun werk te garanderen vanwege het soort materialen en isolatie dat werd gebruikt. Toen kwamen we bij De Vogel terecht. Zij identificeerden correct mijn gebruikte materialen, ook voor het dak en de isolatie, en hielpen ons die te vinden.

Bart Couwenberg

2024-01-23 | Beoordeling van Google

Professioneel bedrijf, fijne medewerkers. Ik heb m’n dak laten renoveren voor plaatsing van zonnepanelen. Er is goed werk afgeleverd. Ik had een offerte gevraagd met daarop ook dakisolatie. Bij het uitvoeren van de klus bleek dat het dak al goed was ge├»soleerd. De offerte werd daarop netjes aangepast waardoor de klus goedkoper uitviel dan verwacht.

Mariska van Keulen

2024-02-05 | Beoordeling van Google

We hebben de Vogel dakdekkers ingeschakeld omdat we een lekkage hadden. Anderen bedrijven hadden pas over 4 weken tijd. Hier was er binnen 2 dagen (feestdag er tussen) iemand voor een dakinspectie. Duidelijke uitleg en offerte. Binnen week week is de reparatie uitgevoerd. Alles is netjes uitgelegd, netjes overlegd toen ze nog een plek vonden. Ze hebben netjes gewerkt. Het resultaat ziet er heel netjes uit!

Dakinspectie aanvragen

Profiteer van onze gratis dakinspectie: vroegtijdige probleemdetectie, kostenbesparing, en verzekering van dakintegriteit. Vul het contactformulier in voor gemoedsrust en een duurzaam, veilig dak.

Profiteer nu van 10 jaar garantie op uw nieuwe dak

  • Bij elk project leveren wij 10 jaar garantie

  • Onze dakdekkers beschikken over 25+ jaar ervaring