qode-eliptic-slider

De vogel dakdekkers staat tot 10 jaar garant voor hun werkzaamheden

Wij houden graag al onze klanten tevreden. Dit doen we door goed werk af te leveren en ze daarna met een gerust hart achter te laten. Daarom bent u bij ons verzekerd tot 10 jaar lang garantie voor al uw dakonderhoud. Met de beste garantievoorwaarden en omdat wij enkel werken met topmateriaal dat aan de Europese richtlijnen voldoet hoeft u zichzelf geen zorgen meer te maken over uw dak.

Noodnummer: +31 30 227 23 36‬

 

Binnen 12 uur bij u aan huis

25 jaar ervaring

Reparaties en onderhoud

24/7 bereikbaar

Offerte aanvraag

  Dakinspectie voorkomt schade

  Een dakinspectie wordt in Nederland helaas nog te weinig uitgevoerd. Dat is jammer, want uw dak is een belangrijk onderdeel van uw woning. Als uw dak lekt wilt u natuurlijk niet dat er verdere schade ontstaat, maar u had een lekkage kunnen voorkomen met een dakinspectie. Tijdens de inspectie wordt uw dak volledig gecontroleerd op zwakke punten. U weet zo meteen wat de zwakke punten zijn en hoe u deze aanpakt.

   

  Dakinspectie laten uitvoeren

  Bent u benieuwd of uw dak wel in een goede staat is? U kunt een dakinspectie laten uitvoeren door De Vogel Dakdekker. Wij helpen u graag om te achterhalen of uw dak onderhoud nodig heeft. Met meer dan 25 jaar ervaring op zak weten we echt alles van daken af. We verzorgen dan ook graag een professionele dakinspectie bij uw dak. U ontvangt van ons altijd een uitgebreid rapport met eventuele zwakke punten in uw dak. Op basis hiervan kan u besluiten een reparatie uit te voeren.

   

  Dakinspectie plat dak

  Een dakinspectie plat dak is absoluut noodzakelijk om regelmatig uit te voeren. U krijgt zo een goed beeld van de staat van uw bitumen dak. De Vogel Dakdekker is gespecialiseerd in bitumen daken. We ontdekken al snel slijtage plekken in uw dak en kunnen deze direct aanpakken. Met een dakinspectie zorgen we ervoor dat de staat van uw bitumen dak in kaart gebracht wordt. U heeft zo een goed beeld van de staat van het dak en we kunnen direct een renovatieplan opstellen. Uiteraard bepaalt u zelf of u het gehele plan laat uitvoeren of enkele punten aanpakt.

  Dakinspectie bitumen dak

  Een dakinspectie bitumen dak is absoluut een klus voor een specialist in bitumen. Wij kunnen u uiteraard helpen met een officiële dakinspectie. Hierbij inspecteren we de eventuele zwakke plekken in uw dak en pakken we deze direct aan. We kunnen zwakke plekken dichtbranden en uw bitumen dak weer in originele staat herstellen. U kan zo nog jaren van uw bitumen dak genieten.

   

  Maak een afspraak met De Vogel Dakdekker voor een dakinspectie

  Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren? Maak vandaag nog een afspraak voor een officiële inspectie. Onze specialist helpt u graag om de inspectie voor u uit te voeren. 24/7 zijn we bereikbaar om een afspraak te maken. Bij spoed zijn we zelfs binnen 12 uur ter plaatse. Vergeet vooral niet om te bellen om een afspraak te maken!

  Bent u benieuwd naar ons werk?

  Offerte aanvraag De vogel dakdekkersbedrijf

  Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog eens 10 jaar lang garantie aanbieden kunt u het onderstaande formulier invullen.

  Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

   Call Now ButtonBel ons direct!