qode-eliptic-slider

De vogel dakdekkers staat tot 10 jaar garant voor hun werkzaamheden

Wij houden graag al onze klanten tevreden. Dit doen we door goed werk af te leveren en ze daarna met een gerust hart achter te laten. Daarom bent u bij ons verzekerd tot 10 jaar lang garantie voor al uw dakonderhoud. Met de beste garantievoorwaarden en omdat wij enkel werken met topmateriaal dat aan de Europese richtlijnen voldoet hoeft u zichzelf geen zorgen meer te maken over uw dak.

 

Binnen 12 uur bij u aan huis

25 jaar ervaring

Reparaties en onderhoud

24/7 bereikbaar

Dakonderhoud is een essentieel onderdeel in het onderhoud van uw woning

Dakonderhoud is eigenlijk net zo belangrijk als het onderhoud van de rest van uw woning. Toch denken we vaak pas aan dakonderhoud op het moment dat er een lekkage is. Dit is jammer want u kon een lekkage voorkomen door op tijd een specialist in te schakelen. De Vogel Dakdekker is de specialist in het onderhouden van platte daken. Vooral een bitumen dak behoort tot de specialiteit van De Vogel Dakdekker. Heeft uw dak hoognodig onderhoud nodig? Schakel vandaag nog een expert in van De Vogel Dakdekker.

 

Dakonderhoud plat dak

Dakonderhoud plat dak vraagt natuurlijk een andere aanpak, dan het onderhouden van een pannendak. De Vogel Dakdekker heeft zich gespecialiseerd in bitumen daken. Dit zijn de kenmerkende zwarte platte daken. De kans is groot dat er een bitumendak op uw schuurtje of zelfs woning ligt. Bitumen is het meest gebruikte dak bij een plat dak. Helaas vereist het wel speciaal dakonderhoud. De Vogel Dakdekker kan u hierbij helpen door een deskundige langs te sturen.

Dakonderhoud bitumen dak

U heeft misschien nog nooit aan dakonderhoud bitumen dak gedacht. Maar wist u dat u met het juiste onderhoud de levensduur van uw dak kan verlengen? Het goed onderhouden van een plat dak is voordeliger dan een nieuw bitumen dak aanleggen. De Vogel Dakdekker kan u hier uitgebreid over adviseren. Wij stellen een persoonlijk onderhoudsplan voor u samen. Dit doen we na het uitvoeren van een dakinspectie. U krijgt zo een goed beeld van de zwakke punten van uw dak. Door de zwakke punten op tijd aan te pakken voorkomt u toekomstige daklekkages.

 

Maak direct een afspraak met De Vogel Dakdekker voor professioneel dakonderhoud

Wilt u onderhoud aan uw dak laten uitvoeren? De Vogel Dakdekker heeft ruim 25 jaar ervaring in bitumen daken. We zijn dé specialist in uw regio voor platte daken. U kunt ons 24/7 bereiken bij een lekkage, maar u kunt kan ons ook inschakelen voor eenmalig dakonderhoud. Uiteraard kunnen we ook een onderhoudsplan opstellen om zo de levensduur van uw dak te verlengen. Bij een spoedgeval staan we zelfs binnen 12 uur bij u op de stoep. Maak vandaag nog een afspraak voor het onderhoud van uw dak!

Bent u benieuwd naar ons werk?

Offerte aanvraag De vogel dakdekkersbedrijf

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog eens 10 jaar lang garantie aanbieden kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

    Call Now ButtonBel ons direct!