qode-eliptic-slider

Dakreparatie met spoed?

Bij ons dakdekkersbedrijf krijgt u maar liefst 10 jaar garantie op de werkzaamheden

Wij houden graag al onze klanten tevreden. Dit doen we door goed werk af te leveren en ze daarna met een gerust hart achter te laten. Daarom bent u bij ons verzekerd tot 10 jaar lang garantie voor al uw dakonderhoud. Met de beste garantievoorwaarden en omdat wij enkel werken met topmateriaal dat aan de Europese richtlijnen voldoet hoeft u zichzelf geen zorgen meer te maken over uw dak.

Noodnummer: 06 40590999

 

25 jaar ervaring

Binnen 12 uur bij u aan huis

10 jaar garantie

24/7 bereikbaar

Dakreparatie laten uitvoeren

Een dakreparatie is natuurlijk noodzakelijk als u een lekkage heeft. Uiteraard wilt u niet te lang met een lekkage blijven zitten. U wilt dat verdere dakschade voorkomen wordt en het complete dak eventueel zo snel mogelijk gerenoveerd wordt. De Vogel Dakdekker is dé specialist op het gebied van dakbedekking. Bij een lekkage komen we zo snel mogelijk bij u langs om een reparatie uit te voeren. We zijn zelfs 24/7 bereikbaar bij spoed en kunnen binnen 12 uur op uw stoep staan. De dakschade loopt zo niet verder op en uw dak is zo snel mogelijk gerepareerd.

 

Dak laten repareren door een expert

Een dakreparatie moet u vooral niet zelf gaan uitvoeren. Door het dak te laten repareren door een expert weet u zeker dat de lekkage verleden tijd is. Als u een lekkage in uw dak heeft komen we zo snel mogelijk langs. We inspecteren direct het complete dak en onderzoeken waar de lekkage vandaan komt. Op basis hiervan gaan we aan de slag om het dak te repareren.

 

Dakreparatie met spoed

Uiteraard heeft u bij een lekkage een spoedklus. U mag dan altijd ons noodnummer bellen. Met 25 jaar ervaring weten we uw dak reparatie snel en vakkundig uit te voeren. U kan erop vertrouwen dat er binnen 12 uur een betrouwbare reparateur voor uw deur staat. Onze expert zorgt ervoor dat uw dak weer lekvrij wordt gemaakt. We voeren ook meteen een inspectie uit. Als blijkt dat er nog meer zwakke punten zijn, dan kunnen we dit direct voor u aanpakken. Dit bespaart u in de toekomst weer kosten als er opnieuw een lekkage ontstaat.

Plat dak laten repareren

Een plat dak laten repareren is geen eenvoudige klus. Vooral als u een bitumen dak heeft. Gelukkig is De Vogel Dakdekker gespecialiseerd in bitumen daken. Een plat dak laten repareren hoeft geen lastige klus te zijn als u de juiste expert in huis haalt. Wij voeren direct een inspectie uit en repareren de zwakke plekken in het dak. Bij een dakreparatie verhelpen we dus niet alleen de lekkage. We helpen u ook meteen om lekkages in de toekomst te voorkomen.

 

Bitumen dak laten repareren

Een bitumen dak laten repareren is een klus die vraagt om een expert. Gelukkig kan u ons inschakelen bij een professionele dakreparatie. Wij zorgen ervoor dat uw bitumen dak weer zo goed als nieuw is. Met een vakkundige reparatie gaat u dak nog jaren mee.

 

Dakreparatie nodig? Bel direct De Vogel Dakdekker!

Wacht vooral niet te lang als u een lekkage heeft, maar bel direct een expert. Wij helpen u graag bij een dakreparatie. Door ons noodnummer te bellen staat er binnen 12 uur een expert op de stoep om uw dak te repareren.

Bent u benieuwd naar ons werk?

Offerte aanvraag De vogel dakdekkersbedrijf

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog eens 10 jaar lang garantie aanbieden kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

Call Now ButtonBel ons direct!