qode-eliptic-slider

Wat De Vogel dakdekkersbedrijf uit Drunen zoal verricht?

De dakdekkers van De Vogel dakonderhoud doen alles op uw dak. Daarbij kunt u denken aan reparaties, lekkages en het vervangen of renoveren van uw dak. Doorgaans bieden wij onze diensten aan op werkdagen en mogelijk op zaterdag. Voor spoedreparaties zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wanneer wij oud materiaal tegen komen en het moeten verwijderen van uw dak of in uw huis, zullen wij uiteraard ervoor zorgen dat dit milieuvriendelijk afgevoerd zal worden.

Dak vervangen

Is uw dak aan vervanging toe? Of heeft u een nieuwe woning gekocht? Bij De vogel dakdekker zijn specialisten bent u aan het juiste adres. Zij zullen bij u langs komen om u advies te geven over wat de beste opties zullen zijn voor uw dak. Bijvoorbeeld een bitumen dakbedekking speciaal voor uw platte dak of gaat u toch liever voor de populaire dak pannen voor op uw dak. Met de ondertussen 25 jaar ervaring hebben zij al veel verschillende daken gerenoveerd en vervangen. Bent u benieuwd naar de kosten hiervan? Druk dan op de button “offerte aanvragen” hieronder aan. Bij ieder dak komen andere prijzen kijken en wij zijn ervoor om deze prijzen z.s.m. aan u te laten weten.

Dak inspectie

De Vogel dakdekker raad u aan eens per jaar de dakbedekking grondig te laten controleren. Zij zullen dan alle kwetsbare punten nagaan. Het is aan te raden om voor de winterperiode uw dak te laten inspecteren. Dit omdat er tijdens de winter periode vaker hevige regenbuien plaats vinden en hogere windstoten zijn. Echter wonen wij wel in Nederland en kan het na een benauwde zomerse dag ook flink gaan onweren. Wilt u het dak inspectie laten uitvoeren door de beste dakdekkers van Noord Brabant? Vraag dan direct hieronder een gratis offerte aan.

Dak lekkages

De meeste dak lekkages komen voor in de winter & herfst periode. Dit is dan ook meteen de periode dat het juist niet goed uitkomt met de hevige regenbuien. Een dak lekkage komt dus helemaal niet goed uit. Wij streven er dan ook na om binnen 12 uur bij u aan huis te zijn. Zodra wij het dak lekkage hebben opgespoord en onderzocht, krijgt u van ons direct een offerte. Na een akkoord over de prijs  zullen wij direct aan de slag kunnen en verhelpen wij uw lekkage.

Dak renoveren

Kleine beschadigingen aan het dak kunnen fataal zijn voor uw dakonderhoud. Een dak moet daarom dan ook goed onderhouden worden. Hierdoor voorkomt u lekkages aan uw dak of een complete dak renovatie. Hierdoor zullen de kosten dus ook beperkt blijven mits u er op tijd bij bent of u een dak inspectie door De Vogel dakonderhoud heeft laten uitvoeren. Met dank aan 20 jaar ervaring in het vak hebben wij al vele daken gerenoveerd. We adviseren u graag over de mogelijkheden, zoals het schoonmaken, het aanbrengen van dakbedekking, dak renoveren of schoorsteenrenovatie. Een dak renovatie moet je daarom niet te lang uitstellen. Dit kan op langere termijn tot grotere problemen veroorzaken, al helemaal wanneer het veel regent en stormt. Wacht niet te lang met het renoveren van uw dak en kom in contact met De Vogel dakonderhoud uit Noord brabant.

Nokvorst reparatie

Wat zijn nokvorsten? Nokvorsten zijn dakpannen speciaal om de nok van het dak af te sluiten. De reparatie van de nokvorsten zijn vaak nodig bij oudere huizen. Dit komt omdat deze meestal met cement zijn vastgelegd en dit op langere termijn kan gaan afbrokkelen. Wanneer cement in de loop der jaren verouderd. Kunnen de aanhechtingen met de dakpannen en nokvorst los laten.

zink en loodwerk

Bij het maken van dakgoten wordt veel Lood en zinkwerk gebruikt. Voornamelijk word dit toegepast bij het maken van de daklijsten, dakgoten en vergaarbakken. Wilt u het lood en zinkwerk door De Vogel uit Noord brabant laten uitvoeren. Dan staan onze dakdekker specialisten voor u klaar om uw dak precies op te meten en de materialen op maat worden bevestigd. Nadat het lood en zinkwerk is ingemeten kan ons team dit vakkundig plaatsen. Dit geeft uw pand of woning een mooie uitstraling.

Bel nu voor een afspraak