qode-eliptic-slider

Nokvorsten vervangen of vastzetten

Nokvorsten of nokpannen zijn een belangrijk onderdeel van een hellend dak. Het zijn de bovenste dakpannen om uw dak af te sluiten. Slechte of kapotte nokvorsten kunnen resulteren in een lekkage. Dit kan heel schadelijk zijn omdat de houten balk van uw dak dan direct aangetast kan worden. Het is daarom belangrijk dat u de nokvorsten op tijd laat renoveren. Indien er geen schade is scheelt dit in de kosten: nokvorsten vervangen is dan niet nodig. Wij helpen u graag met het onderhoud aan uw nokvorsten! U krijgt bij ons tot 10 jaar garantie op de werkzaamheden aan uw nokpannen.

Noodnummer: 06 40590999

 

25 jaar ervaring

Binnen 12 uur bij u aan huis

10 jaar garantie

24/7 bereikbaar

Laat uw nokvorsten op tijd repareren

Het hoofdpunt van uw dak zijn de nokvorsten. Als deze niet goed vast zitten dan kan dat de oorzaak zijn van een daklekkage. Een nokvorst is altijd gemaakt van keramisch materiaal en verbindt bij een hellend dak de twee dakhelften aan elkaar. De nokvorst is het hoofdpunt van het dak en moet goed vastzitten in het cement of de ruiterrol. De ruiterrol is het onderdeel dat de nokvorst afdicht. Bent u er niet zeker van of uw dak lekkage proof is? De vogel dakspecialist biedt gratis dakinspecties aan! Ook is het mogelijk dat er mosvorming ontstaat tussen de nokvorst en het dak. Dit kan ook leiden tot een daklekkage.

  • Ontvang tot maar liefst 10 jaar lang garantie
  • Al ruim 20 jaar aan werkervaring
  • VCA gecertificeerde dakdekkers

Nokvorsten vervangen

Bij langdurige blootstelling aan warme zomers en forse winters (lekkages en afbrokkeling van oud materiaal) is het vaak noodzakelijk om uw nokvorst te vervangen. Laat uw dak gratis vrijblijvend inspecteren door onze specialisten. Al onze specialisten zijn VCA gecertificeerd. Zij komen bij u thuis langs en voeren dan een gratis dak inspectie uit als u dat wenst! Door onze jarenlange ervaring en expertise in nokvorsten kan uw dak snel worden beoordeeld of wordt u lekkage met spoed opgelost!

  • Partner van Google bedrijven
  • Gratis dakinspecties
  • Laat uw woning in waarde stijgen

Nokvorsten vastzetten

Na 30 tot 40 jaar kan het cement dat uw nokvorsten bij elkaar houdt poreus worden. Na verloop van tijd kan het voorkomen dat uw nokvorsten niet goed vast zitten. Zodra nokvorsten losraken kan er lekkage ontstaan. Daarom is het belangrijk dat u een dakdekkersbedrijf die gespecialiseerd is in nokvorsten eens in de 20 jaar een controle uitvoert. Indien nodig kunnen wij de nokvorsten vastzetten.

Bent u benieuwd naar ons werk?

Offerte aanvraag De vogel dakdekkersbedrijf

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog is 10 jaar lang garantie aanbieden. Kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

Call Now ButtonBel ons direct!