Dak renovatie

Weet u niet zeker of er iets mis is met uw dak? Bel ons dan gerust op voor een gratis dak inspectie. Wij zijn werkzaam door heel Nederland

uw dak, onze passie
  • Bij elk project leveren wij 10 jaar garantie

  • Onze dakdekkers beschikken over 25+ jaar ervaring

Dak renovatie voordelen en kosten

Het vervangen van uw dak biedt meerdere voordelen: verhoogde woningwaarde, betere isolatie, en vermindering van energiekosten. Ook verbetert het de veiligheid en uitstraling van uw huis. De kosten variëren afhankelijk van materiaalkeuze en dakgrootte.

6.850+

Daken vervangen

4.8

Tevredenheids score Google

Google based reviews

Beoordelingen

Beoordelingen

Margaret Bell

2024-01-21 | Beoordeling van Google

Ik had onderhouds- en herstelwerkzaamheden nodig aan mijn dak. Ik sprak veel andere dakdekkersbedrijven die weigerden hun werk te garanderen vanwege het soort materialen en isolatie dat werd gebruikt. Toen kwamen we bij De Vogel terecht. Zij identificeerden correct mijn gebruikte materialen, ook voor het dak en de isolatie, en hielpen ons die te vinden.

Bart Couwenberg

2024-01-23 | Beoordeling van Google

Professioneel bedrijf, fijne medewerkers. Ik heb m’n dak laten renoveren voor plaatsing van zonnepanelen. Er is goed werk afgeleverd. Ik had een offerte gevraagd met daarop ook dakisolatie. Bij het uitvoeren van de klus bleek dat het dak al goed was geïsoleerd. De offerte werd daarop netjes aangepast waardoor de klus goedkoper uitviel dan verwacht.

Mariska van Keulen

2024-02-05 | Beoordeling van Google

We hebben de Vogel dakdekkers ingeschakeld omdat we een lekkage hadden. Anderen bedrijven hadden pas over 4 weken tijd. Hier was er binnen 2 dagen (feestdag er tussen) iemand voor een dakinspectie. Duidelijke uitleg en offerte. Binnen week week is de reparatie uitgevoerd. Alles is netjes uitgelegd, netjes overlegd toen ze nog een plek vonden. Ze hebben netjes gewerkt. Het resultaat ziet er heel netjes uit!

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker voor uw dakwerkzaamheden? Bij De Vogel Dakdekker begrijpen we dat elke dakklus uniek is en een persoonlijke aanpak vereist.

Profiteer nu van 10 jaar garantie op uw nieuwe dak

  • Bij elk project leveren wij 10 jaar garantie

  • Onze dakdekkers beschikken over 25+ jaar ervaring