Wat voor een bedrijf zijn wij?

In 2021 is het bedrijf overgenomen en zo ook het bedrijfsbeleid aangepast. Al onze dakdekkers beschikken over een VCA certificaat en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

 

De Vogel Dakdekkersbedrijf

✅ Hechten veel waarde aan gebruikerservaringen
✅ Ondernemen maatschappelijk verantwoord
✅ Zijn donateur van het WNF

Wij zijn trotse donateur van het WWF

Wij van De Vogel Dakdekkers dragen graag een steentje bij aan een beter milieu! Onze dakdekkers zijn niet “gewoon” aan het werk. Ze werken voor een goed doel. Namelijk voor het WNF. Jaarlijks dragen wij dan ook een bijdrage en zijn wij een trotse donateur.

Onze dakdekkers werken niet alleen voor hunzelf en voor de klant. Maar werken ook samen met het WNF. Want alleen samen kunnen we het verschil maken!

SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL

 

Wist je dat: het leven in de Nederlandse natuur in razend tempo afneemt? Dat 90% van de zeevogels kleine stukjes plastic in zijn buik heeft? En dat er elke 2 seconden een stuk bos ter grootte van een voetbalveld verdwijnt? Als grootste internationale natuurorganisatie kunnen we écht het verschil maken. Doe je mee?

Wat doet WWF met mijn geld?

Al bijna 60 jaar zet WWF zich – samen met donateurs, vrijwilligers, het bedrijfsleven, lokale bevolkingen en regeringen – in voor bedreigde dieren en hun leefomgeving. En we boeken succes! Zo werd in Brazilië 60 miljoen hectare Amazonewoud beschermd, steeg het aantal berggorilla’s, lopen er in Roemenië na 200 jaar weer wilde bizons rond, daalde de import van haaienvinnen in Hong Kong met 50% en werd in China ivoorhandel verboden. En dat is nog maar een greep uit onze resultaten!

SectionHoeveel van mijn donatie gaat echt naar natuurbescherming?

In het afgelopen boekjaar (lopend van juli 2019 tot en met juni 2020) gaf het Wereld Natuur Fonds 64% van de totale bestedingen uit aan natuurbescherming in het buitenland, 7% aan natuurbescherming in Nederland, 13% aan voorlichting en educatie, 11% aan wervingskosten en 5% aan beheer en administratie. Van elke euro die het WWF uitgaf, is dus 84 cent aan onze doelstellingen besteed.

Wat is het belangrijkste doel van WWF?

Onze missie: een wereld creëren waarin mens en natuur in harmonie leven. Mensen zijn namelijk onlosmakelijk verbonden met de natuur. Sterker nog, we zijn natuur. Zonder die prachtige dieren en planten kunnen we niet leven, en alleen met natuur in al haar diversiteit hebben we een gezonde toekomst. Daarom beschermt WWF natuur wereldwijd. Doe mee! Be one with nature!

Wie zetten zich in voor WWF?

WWF wordt gesteund door donateurs, vrijwilligers, bedrijven, lokale gemeenschappen en overheden. En niet te vergeten onze ambassadeurs zoals Armin van Buuren, André Kuipers, Loretta Schrijver & Humberto Tan.

DIT DOEN WE MET JE GELD

 

We gaan zorgvuldig om met je donatie. WWF geeft de inkomsten als volgt uit:

 

  • 64% Natuurbescherming in het buitenland
  • 7% Natuurberscherming in Nederland
  • 13% Voorlichting en educatie
  • 11% Wervingskosten
  • 5% Beheer en administratie
Call Now ButtonBel ons direct!