We strive for diversity across the globe

Beoordeel zelf onze 285+ reviews

Met meer dan 285 beoordelingen weerspiegelt onze reputatie toewijding aan kwaliteit, klanttevredenheid en uitstekend vakmanschap in elke klus.

 

285+

Reviews verzameld

4.8

Tevredenheids score Google

Google based reviews

Beoordelingen

Beoordelingen

Margaret Bell

2024-02-16 | Beoordeling van Google

Ik had onderhouds- en herstelwerkzaamheden nodig aan mijn dak. Ik sprak veel andere dakdekkersbedrijven die weigerden hun werk te garanderen vanwege het soort materialen en isolatie dat werd gebruikt. Toen kwamen we bij De Vogel terecht. Zij identificeerden correct mijn gebruikte materialen, ook voor het dak en de isolatie, en hielpen ons die te vinden.

Bart Couwenberg

2024-02-13 | Beoordeling van Google

Professioneel bedrijf, fijne medewerkers. Ik heb m’n dak laten renoveren voor plaatsing van zonnepanelen. Er is goed werk afgeleverd. Ik had een offerte gevraagd met daarop ook dakisolatie. Bij het uitvoeren van de klus bleek dat het dak al goed was geïsoleerd. De offerte werd daarop netjes aangepast waardoor de klus goedkoper uitviel dan verwacht.

Mariska van Keulen

2024-02-10 | Beoordeling van Google

We hebben de Vogel dakdekkers ingeschakeld omdat we een lekkage hadden. Anderen bedrijven hadden pas over 4 weken tijd. Hier was er binnen 2 dagen (feestdag er tussen) iemand voor een dakinspectie. Duidelijke uitleg en offerte. Binnen week week is de reparatie uitgevoerd. Alles is netjes uitgelegd, netjes overlegd toen ze nog een plek vonden. Ze hebben netjes gewerkt. Het resultaat ziet er heel netjes uit!

Roel Smeets

2024-02-07 | Beoordeling van Google

Hun diensten waren cruciaal bij het vervangen van het beschadigde dak en het hele proces werd met grote deskundigheid en zorgvuldigheid afgehandeld. De teamleider was uitzonderlijk grondig, loodste ons door elke stap met duidelijke uitleg en zorgde ervoor dat alle aspecten van onze verzekeringsclaim naar behoren werden behandeld.
Mariska Bokhoven

2024-02-05 | Beoordeling van Google

Ik voelde me overweldigd, zocht een aanbeveling en vond gelukkig De Vogel Dakdekkers om het restauratieproject op zich te nemen. Met een efficiënte planning plande hun team alle noodzakelijke diensten en werkte zelfs samen met mijn verzekeringsmaatschappij om een snelle goedkeuring van de claim te garanderen. Van dakbedekking tot het beitsen van schuttingen en het vervangen van dakgoten, ze pakten het allemaal aan.
Menno Baarsen

2024-01-15 | Beoordeling van Google

Ik sprak veel andere dakdekkersbedrijven die weigerden hun werk te garanderen vanwege het soort materialen en isolatie dat werd gebruikt. Toen kwamen we bij De Vogel terecht. Zij identificeerden correct mijn gebruikte materialen, ook voor het dak en de isolatie, en hielpen ons die te vinden. Die specifieke dakmaterialen waren nodig voor het werk, vanwege de pasvorm maar ook vanwege de kwaliteit van het dak.
Ivo kaats

2023-12-19  | Beoordeling van Google

Toen ons dak ernstig beschadigd raakte door een hevige wind- en hagelstorm eerder dit jaar, schoot De Vogel ons te hulp. Hun expertise was essentieel voor het vervangen van ons beschadigde dak, en ze pakten het hele proces met grote zorg en professionaliteit aan. De projectleider was bijzonder grondig, begeleidde ons stap voor stap met heldere instructies en zorgde ervoor dat onze verzekeringsclaim correct werd afgehandeld. 

Sandra kaats

2023-12-15  | Beoordeling van Google

Ik heb mijn dak laten opknappen ter voorbereiding op de installatie van zonnepanelen. Het geleverde werk was uitstekend. Ik had een offerte inclusief dakisolatie aangevraagd. Tijdens de werkzaamheden bleek echter dat de isolatie van het dak al voldoende was. De offerte werd daarom keurig bijgesteld, waardoor de uiteindelijke kosten lager waren dan ik had voorzien.

Renee broekmeulen

2023-12-11 | Beoordeling van Google

Gezien de ouderdom van mijn woning was het vervangen van de gehele dakconstructie een noodzaak. De keuze voor deze groep bleek een schot in de roos; hun vakbekwaamheid was indrukwekkend. Ze slaagden erin om de complete dakconstructie, inclusief dakpannen en toebehoren, vlot te vernieuwen. De Vogel heeft fantastisch werk verricht, ver boven mijn verwachtingen. Hun efficiëntie om het project binnen de afgesproken tijd af te ronden, was opmerkelijk.

Lotte Rovers

2023-11-24 | Beoordeling van Google

Door de ouderdom van mijn huis was het dringend nodig om de hele dakstructuur te vervangen. Nadat ik de klus aan deze groep had toevertrouwd, was ik diep onder de indruk van hun uitzonderlijke vaardigheden. Ze waren in staat om de hele dakstructuur efficiënt te vervangen, inclusief de dakpannen en al het andere. De Vogel heeft zonder twijfel uitstekend werk geleverd en heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik ben verbaasd over hun vermogen om de klus binnen de door ons gestelde termijn te klaren.
 
Frank Boogers

2023-11-21 | Beoordeling van Google

Ik heb ze aan mijn dak laten werken dat erg beschadigd was. Het is een oud huis met een oude dakconstructie en het begon te rotten. Ze kwamen en beoordeelden de situatie en het was catastrofaal. De hele houten constructie moest worden vervangen en ik heb het dak vervangen door een metalen dak. Ik heb geen klachten gehad over hun werk, ze zijn erg vakkundig en zeer zorgvuldig in hun werk, ik ben echt tevreden over de nieuwe look van mijn huis, het is nu zelfs een stuk warmer
 
Collin hoedenmakers

2023-11-21 | Beoordeling van Google

Professioneel bedrijf, fijne medewerkers. Ik heb m’n dak laten renoveren voor plaatsing van zonnepanelen. Er is goed werk afgeleverd. Ik had een offerte gevraagd met daarop ook dakisolatie. Bij het uitvoeren van de klus bleek dat het dak al goed was geïsoleerd. De offerte werd daarop netjes aangepast waardoor de klus goedkoper uitviel dan verwacht.
Wouter

2023-11-17 | Beoordeling van Google

Onze buurt werd plotseling getroffen door een enorme hagelbui, die grote schade aan huizen en bedrijven veroorzaakte. Ik voelde me overweldigd, zocht een aanbeveling en vond gelukkig De Vogel Dakdekkers om het restauratieproject op zich te nemen. Met een efficiënte planning plande hun team alle noodzakelijke diensten en werkte zelfs samen met mijn verzekeringsmaatschappij om een snelle goedkeuring van de claim te garanderen. Van dakbedekking tot het beitsen van schuttingen en het vervangen van dakgoten, ze pakten het allemaal aan. Dankzij hun snelle actie was mijn plafond al opnieuw geschilderd voordat sommige van mijn buren met hun reparaties begonnen.
 
 
Margaret Bell

2023-11-12 | Beoordeling van Google

Ik had onderhouds- en herstelwerkzaamheden nodig aan mijn dak. Ik sprak veel andere dakdekkersbedrijven die weigerden hun werk te garanderen vanwege het soort materialen en isolatie dat werd gebruikt. Toen kwamen we bij De Vogel terecht. Zij identificeerden correct mijn gebruikte materialen, ook voor het dak en de isolatie, en hielpen ons die te vinden. Die specifieke dakmaterialen waren nodig voor het werk, vanwege de pasvorm maar ook vanwege de kwaliteit van het dak. Ik was vooral onder de indruk van hun werknemers. Hun team kwam heel vroeg in de ochtend, klaar om te werken. Ze waren erg rustig en daar waren we dankbaar voor, maar het belangrijkste was dat ze in staat waren om een klus in slechts één dag te klaren!
 
Wajid ali Wajid ali

2023-11-05 | Beoordeling van Google

De Vogel kwam ons te hulp toen een zware wind- en hagelstorm dit jaar een ravage aanrichtte op ons dak. Hun diensten waren cruciaal bij het vervangen van het beschadigde dak en het hele proces werd met grote deskundigheid en zorgvuldigheid afgehandeld. De teamleider was uitzonderlijk grondig, loodste ons door elke stap met duidelijke uitleg en zorgde ervoor dat alle aspecten van onze verzekeringsclaim naar behoren werden behandeld. Het nieuwe dak werd met efficiëntie en precisie geïnstalleerd en we waren ook onder de indruk van de hoge kwaliteit van de dakgoten die als onderdeel van een aparte klus werden vervangen.
 
 

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker voor uw dakwerkzaamheden? Bij De Vogel Dakdekker begrijpen we dat elke dakklus uniek is en een persoonlijke aanpak vereist.

Profiteer nu van 10 jaar garantie op uw nieuwe dak

  • Bij elk project leveren wij 10 jaar garantie

  • Onze dakdekkers beschikken over 25+ jaar ervaring