qode-eliptic-slider

De vogel dakdekkers staat tot 15 jaar garant voor hun werkzaamheden

Wij houden graag al onze klanten tevreden. Dit doen we door goed werk af te leveren en ze daarna met een gerust hart achter te laten. Daarom bent u bij ons verzekerd tot 15 jaar lang garantie voor al uw dakonderhoud. Met de beste garantievoorwaarden en omdat wij enkel werken met topmateriaal dat aan de Europese richtlijnen voldoet hoeft u zichzelf geen zorgen meer te maken over uw dak.

 

Binnen 12 uur bij u aan huis

25 jaar ervaring

Reparaties en onderhoud

24/7 bereikbaar

Rookkanaal

Rookkanalen zijn de ideale oplossing als u geen schoorsteen op uw dak wilt, maar u wel wilt genieten van een knisperend haardvuur. Het enige nadeel is dat u geen zin heeft om een gigantische schoorsteen door uw huis te laten bouwen. Gelukkig is het aanleggen van een rookkanaal eenvoudiger dan u zou denken. De Vogel dakdekker is gespecialiseerd in het aanleggen of repareren van rookkanalen. U kan ons inschakelen bij het plaatsen van een nieuw kanaal of het repareren van een lekkage.

 

Rookkanaal vernieuwen

Is uw woning nog voorzien van een oude schoorsteen? Of is het huidige rookkanaal aan vervanging toe? Een rookkanaal vernieuwen behoort tot de mogelijkheden bij de Vogel Dakdekker. We hebben ruim 25 jaar ervaring en helpen u graag bij het plaatsen van een nieuw kanaal. Een rookkanaal neemt veel minder ruimte in beslag dan bijvoorbeeld een oude schoorsteen. Uw schoorsteen is zo minder opzichtig in uw woning aanwezig.

 

Rookkanaal renoveren

Heeft u een bestaand rookkanaal in huis? Na jarenlange trouwe dienst kan het kanaal aan vervanging toe zijn. Voordat we dit besluit nemen voeren we een uitgebreide inspectie uit. Hierbij controleren we of vervanging echt noodzakelijk is. Soms kunnen we ook alleen het rookkanaal renoveren. Hierbij vervangen we de delen die aan vervanging toe zijn. Dit bespaart kosten en een flinke ingreep aan uw rookkanaal. Uiteraard kan u hiervoor terecht bij De Vogel Dakdekker.

Rookkanalen laten inspecteren

Bent u bang voor een lekkage in uw rookkanaal? Of heeft u het idee dat de rookkanalen niet meer goed functioneren? Wij komen graag bij u langs voor een uitgebreide inspectie. U kunt De Vogel Dakdekker niet alleen bellen bij een lekkage bij uw dak, maar we zijn ook gespecialiseerd in rookkanalen. Uiteraard helpen we u graag met een goed functionerend rookkanaal. Schakel ons gerust in voor een uitgebreide inspectie, waarbij u zonder problemen verder geholpen wordt.

 

Lekkage in uw rookkanalen? Bel direct De Vogel Dakdekker

Heeft u een lekkage in uw rookkanalen? Wacht vooral niet te lang en bel ons noodnummer. 24/7 zijn we bereikbaar en bij een lekkage zijn we zelfs binnen 12 uur aanwezig. Uw lekkage is snel en vakkundig verholpen. Dankzij onze ruime ervaring helpen we u graag met een lekkage oplossen.

Bent u benieuwd naar ons werk?

Offerte aanvraag De vogel dakdekkersbedrijf

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog eens 15 jaar lang garantie aanbieden kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

Velden met een * zijn verplicht


030 227 23 36