qode-eliptic-slider

De vogel dakdekkers staat tot 10 jaar garant voor hun werkzaamheden

Wij houden graag al onze klanten tevreden. Dit doen we door goed werk af te leveren en ze daarna met een gerust hart achter te laten. Daarom bent u bij ons verzekerd tot 10 jaar lang garantie voor al uw dakonderhoud. Met de beste garantievoorwaarden en omdat wij enkel werken met topmateriaal dat aan de Europese richtlijnen voldoet hoeft u zichzelf geen zorgen meer te maken over uw dak.

 

Binnen 12 uur bij u aan huis

25 jaar ervaring

Reparaties en onderhoud

24/7 bereikbaar

10 jaar lang garantie op schoorsteen renovatie bij De vogel dakspecialist

De schoorsteen is het puntje van u huis en krijgt het meeste te verduren van uw dak. De schoorsteen heeft niet alleen last van sneeuw maar ook van hagel- en regenbuien, stevige (ruk)winden en zelfs de Hollandse zomerhitte die steeds extremer wordt. Dit alles heeft een nadelig effect op de conditie van uw schoorsteen. Deze gevaren van buitenaf kunnen zorgen voor scheuren en verwerings- of erosieverschijnselen in het metselwerk van uw schoorsteen. Ook vanuit de haard krijgt uw schoorsteen nogal wat beschadigingen oplopen. Het is dus belangrijk om uw schoorsteen gratis te laten inspecteren.

 

  • Ontvang tot maar liefst 10 jaar lang garantie
  • Al ruim 20 jaar aan werkervaring
  • VCA gecertificeerde dakdekkers

Hoe een schoorsteen
renovatie in zijn werking gaat

De buitenkant van de schoorsteen kan vaak nog prima worden gerenoveerd. Mits u er op tijd bij bent. Deze kan dan gewoon nog opnieuw worden gevoegd. Eventuele los zittende stenen kunnen vaak weer opnieuw vast gemetseld worden. Na het opnieuw voegen en eventueel het impregneren van de schoorsteen kan uw vernieuwde schoorsteen weer vele jaren mee.

 

Bij het impregneren van uw schoorsteen wordt een vloeistof aangebracht op het metselwerk en de voegen van de schoorsteen. Hierdoor kan de schoorsteen geen vocht meer opnemen. Dit zorgt ervoor dat de kans op vorstschade vrijwel direct afneemt. De kans op scheuren of afbreken van de stenen is hiermee tot een minimum gereduceerd.

 

De bovenplaat van uw schoorsteen zal in veel gevallen toe zijn aan renovatie. De meeste oude schoorstenen hebben namelijke nog een gecementeerde bovenplaat die door weersinvloeden zoals regen en sneeuw na een aantal jaren scheuren vertonen.

Bent u benieuwd naar ons werk?

Offerte aanvraag De vogel dakdekkersbedrijf

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog is 10 jaar lang garantie aanbieden. Kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

    Call Now ButtonBel ons direct!