qode-eliptic-slider

De vogel dakdekkers staat tot 10 jaar garant voor hun werkzaamheden

Wij houden graag al onze klanten tevreden. Dit doen we door goed werk af te leveren en ze daarna met een gerust hart achter te laten. Daarom bent u bij ons verzekerd tot 10 jaar lang garantie voor al uw dakonderhoud. Met de beste garantievoorwaarden en omdat wij enkel werken met topmateriaal dat aan de Europese richtlijnen voldoet hoeft u zichzelf geen zorgen meer te maken over uw dak.

 

Binnen 12 uur bij u aan huis

25 jaar ervaring

Reparaties en onderhoud

24/7 bereikbaar

Schoorsteen

Een schoorsteen kan aan de buitenkant er nog prima uit zien, maar toch merkt u dat er slijtage is. De schoorsteen lekt namelijk rook aan de buitenkant. Of er komt zelfs water via de stenen naar binnen. De Vogel Dakdekker kan u eventueel inschakelen bij een schoorsteen renovatie. Met 25 jaar ervaring kunnen we uw rookkanaal met garantie repareren. We geven zelfs 10 jaar garantie op onze werkzaamheden. Heeft u een lek in uw schoorsteen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en we zorgen ervoor dat uw schoorsteen gerepareerd wordt. Binnen 12 uur staan we bij u op de stoep voor een spoedreparatie.

 

Schoorsteen renoveren bij schade

Door de jaren heen staat uw schoorsteen in weer en wind. Dit betekent dat de stenen heel wat te verduren krijgen. Eventueel kunt u de schoorsteen laten renoveren als deze in een slechte staat is. De Vogel Dakdekker kan een officiële inspectie uitvoeren om te controleren wat de staat van uw schoorsteen is. Op basis hiervan brengen we een verslag uit. In het verslag staat wat we tijdens de inspectie ontdekt hebben en hoe we de schoorsteen gaan renoveren. U weet zo precies waar u aan toe bent en waarom een schoorsteen renoveren noodzakelijk is.

Schoorsteen laten renoveren door de experts van De Vogel Dakdekker

Een schoorsteen laten renoveren is een verstandige keuze. U wilt zonder beveiligingsmaterialen zelf het dak niet opgaan. Daarbij weet u niet goed wat u eigenlijk bij uw schoorsteen aan het doen bent. Wij zorgen ervoor dat uw schoorsteen vakkundig gerenoveerd wordt. Heeft u een renovatieplan nodig of wilt u weten of onderhoud noodzakelijk is? Dan kan u De Vogel Dakdekker inschakelen om uw schoorsteen te laten renoveren.

 

Schoorsteen opnieuw voegen

Door hagel, regen en sneeuw slijten de voegen van uw schoorsteen snel. Soms is een complete renovatie niet nodig, maar is het wel noodzakelijk om de voegen opnieuw te doen. Een schoorsteen opnieuw voegen laat u natuurlijk uitvoeren door De Vogel Dakdekker. Wij helpen u graag bij het aanbrengen van nieuwe voegen.

 

Schoorsteen laten voegen

Wilt u een schoorsteen laten voegen? Bel direct ons telefoonnummer om een afspraak te maken. Wij zijn 24/7 bereikbaar om een afspraak te maken. Vaak kunnen we binnen 12 uur al bij u langskomen voor een reparaties en onderhoud. Bel gerust om een afspraak te maken voor uw schoorsteen.

Bent u benieuwd naar ons werk?

Offerte aanvraag De vogel dakdekkersbedrijf

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog eens 10 jaar lang garantie aanbieden kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

    Call Now ButtonBel ons direct!