qode-eliptic-slider

De vogel dakdekkers staat tot 10 jaar garant voor hun werkzaamheden

Wij houden graag al onze klanten tevreden. Dit doen we door goed werk af te leveren en ze daarna met een gerust hart achter te laten. Daarom bent u bij ons verzekerd tot 10 jaar lang garantie voor al uw dakonderhoud. Met de beste garantievoorwaarden en omdat wij enkel werken met topmateriaal dat aan de Europese richtlijnen voldoet hoeft u zichzelf geen zorgen meer te maken over uw dak.

Noodnummer: +31 30 227 23 36‬

 

Binnen 12 uur bij u aan huis

25 jaar ervaring

Reparaties en onderhoud

24/7 bereikbaar

Heeft u schade aan uw dak door de storm?

In Nederland komt een harde wind en regenbuien regelmatig voor. Schade die veroorzaakt wordt door storm is dan ook geen uitzondering. Vooral daken hebben veel te lijden omdat deze op het hoogste punt van u huis zitten. Heeft u last van stormschade aan uw dak? Zitten er dakpannen los, of zijn ze van uw dak gewaaid? Of is er lekkage ontstaan? Geen nood, wij zorgen ervoor dat de stormschade snel hersteld zullen zijn.

De snelste service bij stormschade vind u bij de vogel dakdekkers

Weet u niet zeker of er iets mis is met uw dak? Bel ons dan gerust op voor een gratis dak inspectie. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en kunnen al binnen 2 uur bij u aan huis zijn. We inspecteren uw woning zorgvuldig en stellen daarna vast wat er met het dak moet gebeuren. Dit alles komt op een gratis vrijblijvende offerte te staan die wij graag aan u toelichten. Onze VCA gecertificeerde dakdekkers zullen vervolgens uw dak vernieuwen, renoveren of vervangen.

Bent u benieuwd naar ons werk?

Offerte aanvraag De vogel dakdekkersbedrijf

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog is 10 jaar lang garantie aanbieden. Kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

Call Now ButtonBel ons direct!