qode-eliptic-slider

Vogelwering laten aanbrengen

U krijgt altijd 10 jaar garantie

Wij houden graag al onze klanten tevreden. Dit doen we door goed werk af te leveren en ze daarna met een gerust hart achter te laten. Daarom bent u bij ons verzekerd tot 10 jaar lang garantie voor al uw dakonderhoud. Met de beste garantievoorwaarden en omdat wij enkel werken met topmateriaal dat aan de Europese richtlijnen voldoet hoeft u zichzelf geen zorgen meer te maken over uw dak.

Noodnummer: 06 40590999

 

25 jaar ervaring

Binnen 12 uur bij u aan huis

Reparaties en onderhoud

24/7 bereikbaar

Vogelwering aanbrengen

Vogeloverlast kan flink wat schade aan uw dak veroorzaken. Ze gaan zich nestelen tussen uw dakpannen of beschadigen uw dak door erin te pikken. Als er veel vogels in de omgeving zijn is er een risico dat er eventueel nesten zitten. Een nest kan schade aan uw dak veroorzaken of een verstopping in uw dakgoot. Bij vogeloverlast kan u eventueel maatregelen treffen om te voorkomen dat ze zich gaan nestelen.

 

Vogelwering laten aanbrengen

Vogeloverlast voorkomen begint met vogelwering laten aanbrengen. Op een diervriendelijke manier voorkomt u dat vogels nog langer een nestje op uw dak maken. We kunnen helpen met vogels onder dakpannen voorkomen. Dit doen we door eerst de vogeloverlast in kaart te brengen. We onderzoeken waar de overlast precies veroorzaakt wordt. Vervolgens brengen we vogelwering aan, zoals vogelpinnen, roofguards of solarguards. Uw dakgoot en dak blijft zo vrij van vogeloverlast.

 

Vogels onder dakpannen voorkomen

Vogels die zich nestelen onder dakpannen zijn natuurlijk vervelend. Gelukkig hebben wij al ruim 25 jaar ervaring met dak problemen. We weten wat voor schade vogeloverlast kan veroorzaken. We weten gelukkig ook hoe we dit kunnen oplossen en vogels onder dakpannen kunnen voorkomen. We gebruiken hier speciale haken voor die voorkomen dat vogels zich nog langer nestelen onder de dakpannen.

Vogelwering dakpannen aanbrengen

Vogelwering dakpannen aanbrengen is vooral een klus die u moet uitbesteden. Voor reparaties en onderhoud bent u bij De Vogel Dakdekker aan het juiste adres. Bij spoed zijn we zelfs 24/7 bereikbaar en binnen 12 uur aan huis. In het geval van vogeloverlast kunnen we natuurlijk een afspraak maken om vogelwering aan te brengen. U bent zo vrij van pikschade, ontlasting schade of schade door nesten onder uw dakpannen. Als specialist kunnen we u helpen met het aanbrengen van een preventieve oplossing tegen vogels.

 

Laat vogeloverlast aanpakken door De Vogel Dakdekker

Wilt u geen lekkende dakgoot meer door nesten? Of wilt u vogels onder uw dakpannen voorkomen? Schakel vandaag nog De Vogel Dakdekker in. Wij zorgen ervoor dat u geen last meer heeft van vogels. Als professionele dakdekker helpen wij u graag om vogel problemen professioneel aan te pakken. Dit doen we altijd diervriendelijk en met een oplossing die definitief het probleem weghaalt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een oplossing op maat!

Bent u benieuwd naar ons werk?

Offerte aanvraag De vogel dakdekkersbedrijf

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog eens 10 jaar lang garantie aanbieden kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

    Call Now ButtonBel ons direct!