Bent u opzoek naar een professionele
dakdekker uit Amsterdam?

✅ Gebruiken de beste kwaliteit materialen
✅ Altijd recht op 10 jaar garantie
✅ Al 30 jaar werkzaam in Amsterdam
✅ Spoedservice speciaal voor daklekkage’s
✅ Regionale dakdekker voor snelle service
✅ De waarde van uw woning stijgt
✅ Draag bij aan een duurzaam milieu
✅ Wij leiden vakmensen op
✅ Beschikken over de juiste certificaten

Offerte aanvraag

12.500+

 

Daken gerepareerd

10

 

Aantal jaar garantie

8.6

 

Klanttevredenheid

Wij verzekeren u van top vakmanschap!

Bitumen daken

De Vogel Dakdekkers B.V. is de bitumen daken specialist van Nederland! Bitumen daken beschikken over een zeer lange levensduur

Daklekkage's

Dankzij onze spoedservice is een van onze dakdekkers binnen 24 uur al bij u!

Pannen daken

Onze dakdekkers plaatsen al 30 jaar pannen daken

Dakinspectie's

Laat uw dak tijdig inspecteren om grotere kosten te voorkomen

Stormschade

Wij zorgen ervoor dat de stormschade snel hersteld zullen zijn

“Alleen met het beste vakmanschap en kwaliteit materialen zal de levensduur van uw dak tientallen jaren meegaan”

Benieuwd hoe wij te werk gaan?

Bekijk de video hieronder en wij hopen u snel verder te mogen helpen!

Doe nu de offerte aanvraag

Ervaringen met De Vogel Dakdekkers B.V.

De Vogel Dakdekkers B.V.
3.5
Gebaseerd op 109 beoordelingen
Nikita Rozhko
Nikita Rozhko
14:14 05 Dec 22
I needed quite an urgent service and the guys helped me on very short notice. This has justified the price.
anneke Toverheks
anneke Toverheks
11:57 13 Oct 22
Nieuw lood geplaatst ! Super tevreden ! Snelle service en goede prijs !Heel tevreden over de werknemer die de klus heeft gedaan ! Top !! Duidelijke aanrader !
Lauw Van
Lauw Van
16:43 23 Sep 22
Ik heb een dak laten branden van 60 vierkante meter en de jongens waren er snel en het ziet er strak uit goed gedaan de vogel dakdekkers
Fam Bokhorst
Fam Bokhorst
10:08 17 Sep 22
Hebben mij goed en snel te woord gestaan. Kwamen snel met oplossingen. Prijs wel wat aan de hoge kant. Veel succes!
Jelle Abbink
Jelle Abbink
18:32 05 Aug 22
Vandaag is Ray van de Vogel langs geweest voor een lekkage op een pannendak onder zonnepanelen. Het bleek een dakpan te zijn die bij installatie van de panelen vergeten was terug te leggen, hij kon er net bij, was zo klaar en het was niet duur. Ook advies gehad over afwerking binnenkant. Al met al topservice!
Joop Ehrhardt
Joop Ehrhardt
10:55 20 Jun 22
Super bedrijf en personeel. Hebben verleden week bij mij het dak van mijn woning en van mijn garage geheel vernieuwd. De jongens die bij mij waren hebben echt hard gewerkt en dat met die hitte. Echt petje af.Nogmaals super bedrijf en personeel.
Bo Mink
Bo Mink
18:24 10 Jun 22
Pitney Van laarhoven
Pitney Van laarhoven
17:41 10 Jun 22
Top bedrijf! Nette hardwerkende mannen voor een mooie prijs.
Twan Hobeyn
Twan Hobeyn
12:10 07 Jun 22
Naar aanleiding van een lekkage aan een van mijn dakkapellen was dit bedrijf snel ter plekke voor een dak inspectie. Netjes onderbouwd met foto's een uitleg van de constateringen (er waren meerdere zwakke plekken op het dak), een advies gekregen. Na goedkeuring van de offerte zijn ook op korte termijn de werkzaamheden uitgevoerd. Zeer tevreden met de communicatie en snel uitgevoerde werkzaamheden.
Mariska van Keulen
Mariska van Keulen
14:50 01 Jun 22
We hebben de Vogel dakdekkers ingeschakeld omdat we een lekkage hadden. Anderen bedrijven hadden pas over 4 weken tijd. Hier was er binnen 2 dagen (feestdag er tussen) iemand voor een dakinspectie. Duidelijke uitleg en offerte. Binnen week week is de reparatie uitgevoerd. Alles is netjes uitgelegd, netjes overlegd toen ze nog een plek vonden. Ze hebben netjes gewerkt. Het resultaat ziet er heel netjes uit!Netjes de schoenen uit gedaan ivm door het huis moeten lopen. Vriendelijke mannen.We zijn zeer tevreden met het resultaat en zullen het bedrijf bij iedereen aanbevelen! Bedankt!
Gerald de Brouwer
Gerald de Brouwer
10:17 31 May 22
Rien Smits
Rien Smits
11:24 11 Dec 21
Keurig net hardwerkende medewerkers. Er werd snel gereageerd om ons verzoek tot hulp. Ener werd snel en hard gewerkt, met goed advies.Enig minpuntje is dat er wel erg snel betaald moet worden, de faktuur was al binnen voor dat het werk was afgerond en er wordt aangedrongen op zeer snelle betaling alsof het bedrijf de cashflow nodig heeft.Dit doet niets af aan het vakmanschap van de dakreparatie
Ifraïm Veira
Ifraïm Veira
18:24 21 Oct 21
Deze review schrijf ik omdat ik zeer goede ervaringen heb met dit bedrijf, ze zijn snel, goede service en goede aandacht voor de klant.We zijn uitermate tevreden over de werkzaakheden die ze bij ons uitgevoerd hebben!Ze hebben het bitumen van onze aanbouw en ons dakterras vervangen voor nieuw bitumen 5 mm dikte met leislag, tevens hebben ze ook de loden afvoer vervangen omdat deze ook verouderd was.We zijn zeer te spreken op de manier van werken van dit bedrijf en wij raden dit bedrijf dan ook zeker aan andere mensen aan!Bedankt jongens voor het goede werk en top kwaliteit met de juiste garantie!
Reyno Rietveld
Reyno Rietveld
08:37 23 Sep 21
Dit bedrijf heeft het dak op de aanbouw van onze woning vervangen en tevens na het goede werk dat ze geleverd hadden ook het hoofddak meegenomen want die was ook aan vervanging toe we zijn zeer blij met het resultaat en aardige gozers ook volgende keer zou ik de vogel dakdekkers weer kiezen! Bedankt mannen.Mvg Reyno
Rien Sprong
Rien Sprong
14:53 10 Jul 21
Na een flinke lekkage bij de dakkapel contact opgenomen voor reparatie.Drie uur later was Gerrit er voor een inventarisatie en twee dagen later de uitvoering. Keurig werk afgeleverd. Er kwam nog wat meerwerk bij, dat in goed overleg is uitgevoerd. Dus niet alleen reparatie maar ook preventieve werkzaamheden gedaan. Goede uitleg over wat er gedaan wordt, met foto's van vóór en na het werk. Er is nog geen nieuwe stortbui overheen gegaan, maar heb alle vertrouwen dat het goed zit. Superblij met de snelle service!
Q Swebe
Q Swebe
16:04 19 Apr 21
Afgelopen week hebben wij een volledig nieuw dak gekregen inclusief dakisolatie. Fijne communicatie met Gerrit over de werkzaamheden en de opgesplitste offerte/factuur voor de hypotheek. Hij heeft zelfs nog geholpen met het vinden van een bedrijf voor de zonnepanelen. De mannen die de werkzaamheden hebben verricht waren netjes, vriendelijk en hebben goed werk geleverd. De halve straat had schijnbaar ook een praatje met ze gemaakt. 😉 Hopelijk zijn we nu eindelijk van alle lekkages af. De eerste regenbuien hebben we al droog doorstaan dus dat zit vast goed! Het ziet er in ieder geval weer super uit!
Volgende beoordelingen

Welke soorten dakbedekking zijn populair in Amsterdam

Een plat dak met bitumen dakbedekking begint steeds populairder te worden in Nederland. Wij van De Vogel dakdekkersbedrijf hebben hier dan ook circa 20 jaar lang ervaring mee. Een plat dak kunt u zelf ook bijhouden mocht u dat willen. Wilt u dat de levensduur van het dak optimaal blijft? Maak dan 2 keer per jaar uw platte dak schoon. Alle bladeren en vuil zullen op den duur uw dak verslechteren. Dit komt omdat er mossen kunnen gaan broeien. Verwijder deze op tijd of laat ons deze verwijderen en uw dak zal een optimale levensduur bereiken.

Wij repareren uw daklekkage in Amsterdam binnen 12 uur

Kampt u momenteel met een daklekkage? Let op. Als u niet snel ingrijpt kunnen de kosten van de waterschade alleen maar oplopen. Hiervoor hebben wij dan ook een spoedservice ontwikkeld. Dankzij onze spoedservice kunnen wij het lek binnen 6 uur repareren. Wilt u hier gebruik van maken? Bel dan ons spoednummer: +316 528 32 669​⁠​

Bel De Vogel dakdekkersbedrijf voor al uw dakreparaties in Amsterdam en omstreken

Heeft uw woning stormschade opgelopen door het slechte weer? Wij van De Vogel dakdekkers zijn werkzaam in Amsterdam en omgeving. Wanneer u ons belt kunnen wij binnen 6 uur bij u aan huis zijn om uw dak te repareren. Gaat u akkoord met de dakreparatie? Dan zullen wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen. In deze offerte zult u ook de foto’s terug vinden met de huidige staat van uw dak. Heeft u geen stormschade opgelopen aan uw dak maar bent u wel benieuwd naar de status van uw dak? Wij voeren gratis dakinspecties uit!

Bent u op zoek naar de beste dakdekker in Amsterdam?

De Vogel dakdekkersbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een bekend dakdekkersbedrijf in Amsterdam. Wij zijn maar liefst al 20 jaar lang werkzaam in Amsterdam en omstreken en hebben hier ook al veel mooie projecten mogen leveren. Bij De Vogel dakdekkers maken wij enkel gebruik van de beste kwaliteit dakdekkers materialen. Ben u op zoek naar een professionele dakdekker uit Amsterdam? Bel dan De Vogel!

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker uit Amsterdam noord?

Dakdekkersbedrijf de Vogel werkt al zeer lang aan alle daken in Amsterdam Noord. Maar liefst 25 jaar! In al deze jaren hebben we dan ook al vele bedrijven en huishoudens gelukkig mogen maken met geweldige projecten die we hebben geleverd. Na een aantal jaren dat we in de branche werkzaam waren begonnen we echt flink te groeien. Momenteel zijn we uitgegroeid tot een groot dakdekkersbedrijf met circa 30 dakdekkers die allemaal VCA gekeurd zijn. Onze professionele dakdekkers maken alleen gebruik van de beste materialen. Dit zodat u dak zolang mogelijk mee gaat! Wij garanderen u dan ook een garantie tot 10 jaar. Mankeert er iets aan uw dak? Bel ons dan direct op om een afspraak in te plannen!

Call Now ButtonBel ons direct!