Bent u opzoek naar een professionele
dakdekker uit Leeuwarden?

✅ Gebruiken de beste kwaliteit materialen
✅ Altijd recht op 10 jaar garantie
✅ Al 30 jaar werkzaam in Leeuwarden
✅ Spoedservice speciaal voor daklekkage’s
✅ Regionale dakdekker voor snelle service
✅ De waarde van uw woning stijgt
✅ Draag bij aan een duurzaam milieu
✅ Wij leiden vakmensen op
✅ Beschikken over de juiste certificaten

Offerte aanvraag

12.500+

 

Daken gerepareerd

10

 

Aantal jaar garantie

8.6

 

Klanttevredenheid

Wij verzekeren u van top vakmanschap!

Bitumen daken

De Vogel Dakdekkers B.V. is de bitumen daken specialist van Nederland! Bitumen daken beschikken over een zeer lange levensduur

Daklekkage's

Dankzij onze spoedservice is een van onze dakdekkers binnen 24 uur al bij u!

Pannen daken

Onze dakdekkers plaatsen al 30 jaar pannen daken

Dakinspectie's

Laat uw dak tijdig inspecteren om grotere kosten te voorkomen

Stormschade

Wij zorgen ervoor dat de stormschade snel hersteld zullen zijn

“Alleen met het beste vakmanschap en kwaliteit materialen zal de levensduur van uw dak tientallen jaren meegaan”

Benieuwd hoe wij te werk gaan?

Bekijk de video hieronder en wij hopen u snel verder te mogen helpen!

Doe nu de offerte aanvraag

Ervaringen met De Vogel Dakdekkers B.V.

De Vogel Dakdekkers B.V.
3.5
Gebaseerd op 109 beoordelingen
Nikita Rozhko
Nikita Rozhko
14:14 05 Dec 22
I needed quite an urgent service and the guys helped me on very short notice. This has justified the price.
anneke Toverheks
anneke Toverheks
11:57 13 Oct 22
Nieuw lood geplaatst ! Super tevreden ! Snelle service en goede prijs !Heel tevreden over de werknemer die de klus heeft gedaan ! Top !! Duidelijke aanrader !
Lauw Van
Lauw Van
16:43 23 Sep 22
Ik heb een dak laten branden van 60 vierkante meter en de jongens waren er snel en het ziet er strak uit goed gedaan de vogel dakdekkers
Fam Bokhorst
Fam Bokhorst
10:08 17 Sep 22
Hebben mij goed en snel te woord gestaan. Kwamen snel met oplossingen. Prijs wel wat aan de hoge kant. Veel succes!
Jelle Abbink
Jelle Abbink
18:32 05 Aug 22
Vandaag is Ray van de Vogel langs geweest voor een lekkage op een pannendak onder zonnepanelen. Het bleek een dakpan te zijn die bij installatie van de panelen vergeten was terug te leggen, hij kon er net bij, was zo klaar en het was niet duur. Ook advies gehad over afwerking binnenkant. Al met al topservice!
Joop Ehrhardt
Joop Ehrhardt
10:55 20 Jun 22
Super bedrijf en personeel. Hebben verleden week bij mij het dak van mijn woning en van mijn garage geheel vernieuwd. De jongens die bij mij waren hebben echt hard gewerkt en dat met die hitte. Echt petje af.Nogmaals super bedrijf en personeel.
Bo Mink
Bo Mink
18:24 10 Jun 22
Pitney Van laarhoven
Pitney Van laarhoven
17:41 10 Jun 22
Top bedrijf! Nette hardwerkende mannen voor een mooie prijs.
Twan Hobeyn
Twan Hobeyn
12:10 07 Jun 22
Naar aanleiding van een lekkage aan een van mijn dakkapellen was dit bedrijf snel ter plekke voor een dak inspectie. Netjes onderbouwd met foto's een uitleg van de constateringen (er waren meerdere zwakke plekken op het dak), een advies gekregen. Na goedkeuring van de offerte zijn ook op korte termijn de werkzaamheden uitgevoerd. Zeer tevreden met de communicatie en snel uitgevoerde werkzaamheden.
Mariska van Keulen
Mariska van Keulen
14:50 01 Jun 22
We hebben de Vogel dakdekkers ingeschakeld omdat we een lekkage hadden. Anderen bedrijven hadden pas over 4 weken tijd. Hier was er binnen 2 dagen (feestdag er tussen) iemand voor een dakinspectie. Duidelijke uitleg en offerte. Binnen week week is de reparatie uitgevoerd. Alles is netjes uitgelegd, netjes overlegd toen ze nog een plek vonden. Ze hebben netjes gewerkt. Het resultaat ziet er heel netjes uit!Netjes de schoenen uit gedaan ivm door het huis moeten lopen. Vriendelijke mannen.We zijn zeer tevreden met het resultaat en zullen het bedrijf bij iedereen aanbevelen! Bedankt!
Gerald de Brouwer
Gerald de Brouwer
10:17 31 May 22
Rien Smits
Rien Smits
11:24 11 Dec 21
Keurig net hardwerkende medewerkers. Er werd snel gereageerd om ons verzoek tot hulp. Ener werd snel en hard gewerkt, met goed advies.Enig minpuntje is dat er wel erg snel betaald moet worden, de faktuur was al binnen voor dat het werk was afgerond en er wordt aangedrongen op zeer snelle betaling alsof het bedrijf de cashflow nodig heeft.Dit doet niets af aan het vakmanschap van de dakreparatie
Ifraïm Veira
Ifraïm Veira
18:24 21 Oct 21
Deze review schrijf ik omdat ik zeer goede ervaringen heb met dit bedrijf, ze zijn snel, goede service en goede aandacht voor de klant.We zijn uitermate tevreden over de werkzaakheden die ze bij ons uitgevoerd hebben!Ze hebben het bitumen van onze aanbouw en ons dakterras vervangen voor nieuw bitumen 5 mm dikte met leislag, tevens hebben ze ook de loden afvoer vervangen omdat deze ook verouderd was.We zijn zeer te spreken op de manier van werken van dit bedrijf en wij raden dit bedrijf dan ook zeker aan andere mensen aan!Bedankt jongens voor het goede werk en top kwaliteit met de juiste garantie!
Reyno Rietveld
Reyno Rietveld
08:37 23 Sep 21
Dit bedrijf heeft het dak op de aanbouw van onze woning vervangen en tevens na het goede werk dat ze geleverd hadden ook het hoofddak meegenomen want die was ook aan vervanging toe we zijn zeer blij met het resultaat en aardige gozers ook volgende keer zou ik de vogel dakdekkers weer kiezen! Bedankt mannen.Mvg Reyno
Rien Sprong
Rien Sprong
14:53 10 Jul 21
Na een flinke lekkage bij de dakkapel contact opgenomen voor reparatie.Drie uur later was Gerrit er voor een inventarisatie en twee dagen later de uitvoering. Keurig werk afgeleverd. Er kwam nog wat meerwerk bij, dat in goed overleg is uitgevoerd. Dus niet alleen reparatie maar ook preventieve werkzaamheden gedaan. Goede uitleg over wat er gedaan wordt, met foto's van vóór en na het werk. Er is nog geen nieuwe stortbui overheen gegaan, maar heb alle vertrouwen dat het goed zit. Superblij met de snelle service!
Q Swebe
Q Swebe
16:04 19 Apr 21
Afgelopen week hebben wij een volledig nieuw dak gekregen inclusief dakisolatie. Fijne communicatie met Gerrit over de werkzaamheden en de opgesplitste offerte/factuur voor de hypotheek. Hij heeft zelfs nog geholpen met het vinden van een bedrijf voor de zonnepanelen. De mannen die de werkzaamheden hebben verricht waren netjes, vriendelijk en hebben goed werk geleverd. De halve straat had schijnbaar ook een praatje met ze gemaakt. 😉 Hopelijk zijn we nu eindelijk van alle lekkages af. De eerste regenbuien hebben we al droog doorstaan dus dat zit vast goed! Het ziet er in ieder geval weer super uit!
Volgende beoordelingen

Onze dakdekker repareert uw daklekkage vandaag nog in Leeuwarden

Heeft u last van een daklekkage? Wij begrijpen dat dit vervelend is en helemaal als je in het regenachtige Nederland woont. Speciaal hiervoor hebben wij een spoedservice bedacht. Wanneer u in Leeuwarden woont of omstreken kunnen wij vandaag nog een dakdekker u kant opsturen voor een daklekkage reparatie. Het is slim om hierin te handelen aangezien de waterschade snel hoog op kunnen lopen. Neem voor onze spoedservice contact op met: +316 40 59 09 99

Bent u op zoek naar de meest ervaren dakdekker van Leeuwarden?

De Vogel dakdekkers werkt al circa 30 jaar in Leeuwarden. Wij hebben dan ook prachtige projecten mogen opleveren in het centrum en natuurlijk omstreken. Onze dakdekker is ook woonochtend in Leeuwarden en kan daarom dezelfde dag nog langs komen bij u. Alle dakdekkers van De Vogel dakdekkersbedrijf werken met de beste kwaliteit materialen en beschikken over 20+ jaar aan ervaring. Dus bent u op zoek naar een professioneel dakdekkersbedrijf die in de buurt van Leeuwarden zit gevestigd? Vul dan ons vrijblijvende offerte aanvraag formulier in.

Bel De Vogel voor al uw dakreparaties in Eindhoven en omstreken

Heeft u last van stormschade aan uw dakbedekking? Wanneer u in Leeuwarden woont kan vandaag nog een dakdekker langskomen voor een dakreparatie. De Vogel dakdekkersbedrijf werkt uitsluitend met regionale dakdekkers. Op deze manier kunnen wij altijd snel ter plekke zijn en mocht er iets niet goed zijn? Dan is onze dakdekker altijd in de buurt van Leeuwarden en kan hij meteen langskomen voor een dakreparatie.

De Vogel dakdekkersbedrijf voert gratis dakinspecties uit in Leeuwarden!

Wij zijn begonnen met een gloednieuwe service. Namelijk het uitvoeren van gratis dakinspecties bij huizen/panden die bij ons in de buurt zitten gevestigd. Een dakinspectie is bedoeld zodat u weet hoe het ervoor staat met de status van uw dakbedekking. Dus woont u in Leeuwarden en bent u opzoek naar een dakdekker voor een Gratis dakinspectie? Bel De Vogel dakdekkersbedrijf en wij staan vandaag nog bij u voor op de stoep.

Welke soorten dakbedekking zijn populair in Eindhoven

In het centrum van Leeuwarden ziet u op alle platte daken een bitumen dakbedekking liggen. Bitumen is razend populair en onze dakdekkers zijn daarin dan ook gespecialiseerd. Bitumen dakbedekking staat bekend dat het een zeer lange levensduur heeft en gemakkelijk is om te onderhouden. Het is namelijk belangrijk om 2 maal per jaar het gehele dak schoon te maken. Bladeren en mossen zijn slecht voor het dak en deze dienen te worden verwijderd. Op deze manier zal uw dakbedekking nog langer meegaan.

Call Now ButtonBel ons direct!