Bent u opzoek naar een professionele
dakdekker uit Utrecht?

✅ Gebruiken de beste kwaliteit materialen
✅ Altijd recht op 10 jaar garantie
✅ Al 30 jaar werkzaam in Utrecht
✅ Spoedservice speciaal voor daklekkage’s
✅ Regionale dakdekker voor snelle service
✅ De waarde van uw woning stijgt
✅ Draag bij aan een duurzaam milieu
✅ Wij leiden vakmensen op
✅ Beschikken over de juiste certificaten

Offerte aanvraag

12.500+

 

Daken gerepareerd

10

 

Aantal jaar garantie

8.6

 

Klanttevredenheid

Wij verzekeren u van top vakmanschap!

Bitumen daken

De Vogel Dakdekkers B.V. is de bitumen daken specialist van Nederland! Bitumen daken beschikken over een zeer lange levensduur

Daklekkage's

Dankzij onze spoedservice is een van onze dakdekkers binnen 24 uur al bij u!

Pannen daken

Onze dakdekkers plaatsen al 30 jaar pannen daken

Dakinspectie's

Laat uw dak tijdig inspecteren om grotere kosten te voorkomen

Stormschade

Wij zorgen ervoor dat de stormschade snel hersteld zullen zijn

“Alleen met het beste vakmanschap en kwaliteit materialen zal de levensduur van uw dak tientallen jaren meegaan”

Benieuwd hoe wij te werk gaan?

Bekijk de video hieronder en wij hopen u snel verder te mogen helpen!

Doe nu de offerte aanvraag

Ervaringen met De Vogel Dakdekkers B.V.

De Vogel Dakdekkers B.V.
3.5
Gebaseerd op 109 beoordelingen
Nikita Rozhko
Nikita Rozhko
14:14 05 Dec 22
I needed quite an urgent service and the guys helped me on very short notice. This has justified the price.
anneke Toverheks
anneke Toverheks
11:57 13 Oct 22
Nieuw lood geplaatst ! Super tevreden ! Snelle service en goede prijs !Heel tevreden over de werknemer die de klus heeft gedaan ! Top !! Duidelijke aanrader !
Lauw Van
Lauw Van
16:43 23 Sep 22
Ik heb een dak laten branden van 60 vierkante meter en de jongens waren er snel en het ziet er strak uit goed gedaan de vogel dakdekkers
Fam Bokhorst
Fam Bokhorst
10:08 17 Sep 22
Hebben mij goed en snel te woord gestaan. Kwamen snel met oplossingen. Prijs wel wat aan de hoge kant. Veel succes!
Jelle Abbink
Jelle Abbink
18:32 05 Aug 22
Vandaag is Ray van de Vogel langs geweest voor een lekkage op een pannendak onder zonnepanelen. Het bleek een dakpan te zijn die bij installatie van de panelen vergeten was terug te leggen, hij kon er net bij, was zo klaar en het was niet duur. Ook advies gehad over afwerking binnenkant. Al met al topservice!
Joop Ehrhardt
Joop Ehrhardt
10:55 20 Jun 22
Super bedrijf en personeel. Hebben verleden week bij mij het dak van mijn woning en van mijn garage geheel vernieuwd. De jongens die bij mij waren hebben echt hard gewerkt en dat met die hitte. Echt petje af.Nogmaals super bedrijf en personeel.
Bo Mink
Bo Mink
18:24 10 Jun 22
Pitney Van laarhoven
Pitney Van laarhoven
17:41 10 Jun 22
Top bedrijf! Nette hardwerkende mannen voor een mooie prijs.
Twan Hobeyn
Twan Hobeyn
12:10 07 Jun 22
Naar aanleiding van een lekkage aan een van mijn dakkapellen was dit bedrijf snel ter plekke voor een dak inspectie. Netjes onderbouwd met foto's een uitleg van de constateringen (er waren meerdere zwakke plekken op het dak), een advies gekregen. Na goedkeuring van de offerte zijn ook op korte termijn de werkzaamheden uitgevoerd. Zeer tevreden met de communicatie en snel uitgevoerde werkzaamheden.
Mariska van Keulen
Mariska van Keulen
14:50 01 Jun 22
We hebben de Vogel dakdekkers ingeschakeld omdat we een lekkage hadden. Anderen bedrijven hadden pas over 4 weken tijd. Hier was er binnen 2 dagen (feestdag er tussen) iemand voor een dakinspectie. Duidelijke uitleg en offerte. Binnen week week is de reparatie uitgevoerd. Alles is netjes uitgelegd, netjes overlegd toen ze nog een plek vonden. Ze hebben netjes gewerkt. Het resultaat ziet er heel netjes uit!Netjes de schoenen uit gedaan ivm door het huis moeten lopen. Vriendelijke mannen.We zijn zeer tevreden met het resultaat en zullen het bedrijf bij iedereen aanbevelen! Bedankt!
Gerald de Brouwer
Gerald de Brouwer
10:17 31 May 22
Rien Smits
Rien Smits
11:24 11 Dec 21
Keurig net hardwerkende medewerkers. Er werd snel gereageerd om ons verzoek tot hulp. Ener werd snel en hard gewerkt, met goed advies.Enig minpuntje is dat er wel erg snel betaald moet worden, de faktuur was al binnen voor dat het werk was afgerond en er wordt aangedrongen op zeer snelle betaling alsof het bedrijf de cashflow nodig heeft.Dit doet niets af aan het vakmanschap van de dakreparatie
Ifraïm Veira
Ifraïm Veira
18:24 21 Oct 21
Deze review schrijf ik omdat ik zeer goede ervaringen heb met dit bedrijf, ze zijn snel, goede service en goede aandacht voor de klant.We zijn uitermate tevreden over de werkzaakheden die ze bij ons uitgevoerd hebben!Ze hebben het bitumen van onze aanbouw en ons dakterras vervangen voor nieuw bitumen 5 mm dikte met leislag, tevens hebben ze ook de loden afvoer vervangen omdat deze ook verouderd was.We zijn zeer te spreken op de manier van werken van dit bedrijf en wij raden dit bedrijf dan ook zeker aan andere mensen aan!Bedankt jongens voor het goede werk en top kwaliteit met de juiste garantie!
Reyno Rietveld
Reyno Rietveld
08:37 23 Sep 21
Dit bedrijf heeft het dak op de aanbouw van onze woning vervangen en tevens na het goede werk dat ze geleverd hadden ook het hoofddak meegenomen want die was ook aan vervanging toe we zijn zeer blij met het resultaat en aardige gozers ook volgende keer zou ik de vogel dakdekkers weer kiezen! Bedankt mannen.Mvg Reyno
Rien Sprong
Rien Sprong
14:53 10 Jul 21
Na een flinke lekkage bij de dakkapel contact opgenomen voor reparatie.Drie uur later was Gerrit er voor een inventarisatie en twee dagen later de uitvoering. Keurig werk afgeleverd. Er kwam nog wat meerwerk bij, dat in goed overleg is uitgevoerd. Dus niet alleen reparatie maar ook preventieve werkzaamheden gedaan. Goede uitleg over wat er gedaan wordt, met foto's van vóór en na het werk. Er is nog geen nieuwe stortbui overheen gegaan, maar heb alle vertrouwen dat het goed zit. Superblij met de snelle service!
Q Swebe
Q Swebe
16:04 19 Apr 21
Afgelopen week hebben wij een volledig nieuw dak gekregen inclusief dakisolatie. Fijne communicatie met Gerrit over de werkzaamheden en de opgesplitste offerte/factuur voor de hypotheek. Hij heeft zelfs nog geholpen met het vinden van een bedrijf voor de zonnepanelen. De mannen die de werkzaamheden hebben verricht waren netjes, vriendelijk en hebben goed werk geleverd. De halve straat had schijnbaar ook een praatje met ze gemaakt. 😉 Hopelijk zijn we nu eindelijk van alle lekkages af. De eerste regenbuien hebben we al droog doorstaan dus dat zit vast goed! Het ziet er in ieder geval weer super uit!
Volgende beoordelingen

De Vogel dakdekkers een professioneel dakdekkersbedrijf uit Utrecht

Wij van dakdekkersbedrijf De Vogel werken al meer dan 25 jaar lang op de daken. Al deze ervaring is af te zien aan onze geweldige projecten. In de loop der jaren zijn we gegroeid tot een groot bedrijf met meerdere VCA gekeurden dakdekkers die woonochtend zijn in de omgeving van Utrecht. Wij maken enkel gebruik van de beste kwaliteit producten en dat is dan ook de rede dat wij u een garantie van 10 jaar kunnen verzekeren. Uw daken blijven in de perfecte conditie en is er iets mis? Bel ons dan en we komen het meteen repareren.

Bel De Vogel dakdekkers voor al uw dakreparaties in Utrecht en omstreken

Heeft u last van stormschade? De Vogel dakdekkers zijn werkzaam in Utrecht en de omgeving van Utrecht. Het is mogelijk dat wij binnen 24 uur bij u aan huis komen voor een vrijblijvende offerte aanvraag. Het gehele document zal ook beschikken over foto’s met de huidige status van uw dak. Wij voeren geheeld vrijblijvend een dakinspectie uit. Dus kom u uit Utrecht, Hilversum, Amersfoort enzovoort. Maak dan een afspraak met ons per email of per telefoon 030 2272336

Welke dakbedekking komt het meest voor in Utrecht?

Wat wij u aanraden voor op platte daken? Bitumen dakbedekking is momenteel het populairste soort dakbedekking wat wij leveren aan woningen in Utrecht en omstreken. Bitumen is zeer snel gelegd en wij doen dit al circa 10 jaar. Dakdekkersbedrijf de Vogel maakt enkel gebruik van de beste kwaliteit bitumen. Dit zorgt ervoor dat de levensduur zo lang mogelijk mee gaat. We hebben een tip voor u! Veeg circa 2 keer per jaar uw dak schoon. Dit zal ervoor zorgen dat u dak nog langer mee gaat.

De Vogel dakdekkersbedrijf biedt tot 10 jaar garantie aan al zijn dakwerkzaamheden in Utrecht

Waarom wij tot 10 jaar aan garantie leveren aan alle dakwerkzaamheden in Utrecht? Wij werken enkel met gecertificeerde dakdekkers en kopen de beste materialen in. Dit zorgt ervoor dat u dak tientallen jaren hoort mee te gaan. Hier staan wij ook achter en daardoor kunnen wij deze fantastische garantie aan u leveren.

Woont u in Utrecht? Kampt u met een lekkage van uw dak?

Voor dit soort omstandigheden hebben wij een spoedservice. Dankzij deze spoedservice zouden wij al binnen 3-6 uur bij u aan huis kunnen zijn. Onze dakdekker zal zo snel mogelijk het lek opsporen en repareren. Wilt u gebruik maken van deze spoedservice? Bel dan naar: 06 40590999

Woont u in Utrecht of omstreken? Wij repareren uw daklekkage binnen 12 uur

Onze vaste service is dat wij daklekkage’s binnen 12 uur zullen opsporen en oplossen binnen Utrecht en een straal van 40km. De Vogel dakdekkersbedrijf staat hier al jaren bekend mee en wellicht heeft u ooit van ons gehoord. Wanneer u niet meer weet wat u moet doen? Dan staan wij altijd voor u klaar!

Call Now ButtonBel ons direct!