qode-eliptic-slider

Zinken dakgoot reparatie

Uw dakgoot kan schade oplopen na hevige regenval of een storm. Het is belangrijk dit zo snel mogelijk te laten repareren zodat er geen blijvende schade door lekkage ontstaat. Wilt u uw zinken dakgoot laten repareren? Dan bent u bij ons dakdekkersbedrijf aan het juiste adres. Voordat wij aan de slag gaan met de dakgoot reparatie voeren wij een inspectie uit. U heeft daardoor nooit te maken met onverwachte kosten. Heeft u vragen over een dakgoot reparatie? Wij adviseren u graag over zink en loodwerk. Neem contact op door te bellen naar 06 40590999, mailen naar info@devogel-dakdekker.nl of het contactformulier in te vullen!

Noodnummer: 06 40590999

 

25 jaar ervaring

Binnen 12 uur bij u aan huis

10 jaar garantie

24/7 bereikbaar

De vogel dakspecialist voor al uw lood en zink werk

De VCA gecertificeerde werknemers van De vogel dakdekkers kunnen naast dakbedekking plaatsen, daklekkage’s oplossen ook zinken herstellen of vervangen en koperen en kunststof dakgoten plaatsen. Wij beschikken over de geschikte machines en kennis om materialen als koper, zink en lood op de beste manier te bewerken. Namelijk de traditionele wijze. De manier blijven wij gebruiken zodat het netjes aansluit op uw huis!

 

Voordelen van lood:

 • Lood wordt al vele eeuwen in de bouw gebruikt
 • Lood is 100% recyclebaar (milieuvriendelijk)
 • Lood heeft een zeer lange levensduur
 • Lood is een duurzaam materiaal
 • Lood is vocht- en vorstbestendig

Heeft u een dakgoot van zink en is deze aan vervanging toe?

Van alle dakgoten zijn zinken dakgoten nog steeds het meest populair. Deze goten kunnen tegen een stootje en voeren het regenwater dan ook perfect af. Wij van De vogel dakdekkers bevestigen deze dakgoten vrijwel elke week. Het traditionele materiaal is daarnaast duurzaam, milieu vriendelijk en heeft een authentieke uitstraling. Zink is bij lekkages ook eenvoudig te repareren.

 

Voordelen van zink:

 •  zink is een flexibel en plooibaar materiaal
 •  extreem lange levensduur tot 125 jaar!
 • zowel platte als hellende daken worden met zink bedekt
 • Volledig recyclebaar (milieuvriendelijk)

Bent u benieuwd naar ons werk?

Offerte aanvraag De vogel dakdekkersbedrijf

Bij ons kunt u gratis een dakdekker offerte aanvragen. Ervan uitgaande dat wij met een hele scherpe prijs bij u terug komen en ook nog is 10 jaar lang garantie aanbieden. Kunt u het onderstaande formulier invullen.

Uiteraard zit u nergens aan vast als u eenmaal de prijsopgaaf binnen heeft.

  Call Now ButtonBel ons direct!